Najnovije

Lekari su joj rekli da umire: Pripremila je sahranu i napisala oproštajno pismo deci, a onda se desilo pravo čudo!

Deniz Klark (34) se ceo svet srušio kada su joj lekari dijagnostifikovali rak grlića materice 2010. godine. Tada je poslata na agresivne tretmane radioterapije i rečeno joj je da je pobedila bolest. Međutim, u novembru 2011. joj je rečeno da ima ogroman tumor u karlici, i da nema načina da se operiše.
Napisala je oproštajno pismo deci misleći da umire od raka, foto: Metro.co.uk/SWNS

Napisala je oproštajno pismo deci misleći da umire od raka, foto: Metro.co.uk/SWNS

- Kada sam to čula, spremila sam sopstvenu sahranu i napisala oproštajna pisma svojim sinovima. Srce mi se cepalo, ali morala sam to da uradim – priča Deniz, koja je u pismu napisala sinovima da ne budu tužni i da se uvek sećaju svih lepih trenutaka koje su proveli zajedno. Osećala se jako loše, i kako kaže, stalno se pitala da li će preminuti u bolnici ili kod svoje kuće. A onda, nakon dve godine agonije, lekari su otkrili u čemu je zapravo problem - naime, njeni unutrašnji organi bili su potpuno uništeni zbog radijacije kojoj je bila izložena u toku svih radioterapija. - Kada su mi to saopštili, moja mama je briznula u plač, dok sam ja počela da se smejem od olakšanja – priča Deniz. Otišla je kući i rekla svojoj deci da su lekari pogrešili i da neće umreti: - Lica su im se totalno ozarila, počeli su da skaču i plaču. Nisu želeli da prestanu da me grle – rekla je Deniz, kojoj je pao kamen sa srca, ali je, kako kaže, izgubila i par godina života zbog pogrešne dijagnoze.
Još inspirativnih priča:NEVEROVATNO: Drvo koje rađa 40 vrsta voća!Prodala nevinost za 801.000 dolara, a onda uradila nešto što niko nije očekivao(VIDEO) Plutala je na dasci i uživala, a onda se desilo nešto što niko nije očekivao!
Izvor: Bošnjak-ks

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA