Najnovije

AMERIČKI EKSPERTI PRIZNALI ISTINU: Po vojnim standardima većina podoficira naše vojske su degenerici! (VIDEO)

Prema procenama američkih vojnih eksperata, koji se pozivaju na neimenovane izvore iz Pentagona, trupni podoficiri koji se nalaze na dužnostima u pešadijskim jedinicama Vojske SAD ne znaju da se orijentišu pomoću kompasa i karte, i nisu dovoljno osposobljeni da komanduju malim taktičkim sastavima u oružanoj borbi. Prema vojnim standardima to su klasični degenerici.

Američki vojnik (Foto: Jutjub)

Mladi vojnici koji dolaze, uključujući tu i podoficirske činove, su veoma loše osposobljeni za izvođenje borbenih zadataka. Kod starešinskog kadra nižeg nivoa je prisutna nesposobnost za komandovanje nad potčinjenima. Smatra se da čak trećina mladih podoficira nije uspela da prođe osnovni kurs obuke koji se realizuje na američkim vojnim akademijama - prenosi ruski internet portal “Gazeta”.

Posmatrajući strogo vojničke standarde koji su precizno definisani, većina mladih podoficira američke Kopnene vojske su najobičniji degenerici. Prema rečima američkih vojnih stručnjaka, u vojnim akademijama je došlo do potpunog kolapsa sistema bazične selekcije. Prima se sve i svja.

Često imamo slučaj da kandidati ne mogu da zadovolje ni elementarni nivo fizičke pripremljenosti, a od njih se zahteva da budu primer u svojoj jedinici. Pored toga, u jedinicama američke vojske je sve više prisutna narkomanija, kao i slučajevi izvršenih samoubistava. Sve u svemu, ako se ovaj trend radikalno ne popravi, američku vojsku, tačnije njenu kopnenu komponentu, očekuje veoma neizvesna budućnost.

Izbili sukobi na kolumbijsko-venecuelanskoj granici. Pogledajte OVDE.

Izvor: bog-rata. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA