Najnovije

Katarina Obradović (intervju): Mnogo zahteva sručilo se na ženska leđa!

NJeno lice prepoznatljivo je po osmehu i pozitvnoj energiji koja je uvek krasi. Katarina Obradović je lepa, pametna i atraktivna, ali drugačija od drugih jer je uprkosim svemu svoja i posebna!

Foto-Promo

Važite za voditeljku koja je kulturna, lepa i pametna. Da li je teško biti drugačiji u vremenu u kom su se poremetile prave vrednosti?

Mnogo mi je drago ako se to primećuje. Zapravo, to sam ja, ista ispred i iza kamere. Meni nije teško... (smeh) Tako sam naučena i vaspitana, kako od strane roditelja, tako i od strane profesionalaca od kojih sam učila. Za mene televizija podrazumeva kulturu govora, kulturu ophođenja i naravno, izgleda.

Vodite Grand magazin, šta vam je donela ta emisija?

Priliku da upoznam, intervjuišem i sretnem brojne zanimljive, pametne i uspešne ljude. I da odlično funkcionišem pod pritiskom, s obzirom na to da je to emisija koja ide uživo i traje četiri sata. Zahvaljujući novinarskom pozivu imala sam prilike da se nađem na mnogim lepim mestima i probam mnogo toga, kao što je spuštanje konopcem niz Beograđanku, letenje balonom…

Ko su gosti koji na vas ostave najjači utisak?

Oni koji donesu pozitivnu energiju u studio i sa kojima mogu da razgovaram na brojne teme. Posle mnogo godina u novinarstvu već znam šta od koga mogu da očekujem, mada uvek postoje iznenađenja.

Pružate gledaocima raznolik sadržaj, od zabave do kulture, koji segment najviše vole gledaoci, a koji je vama najdraži?

Nekad je važna ličnost, a nekad priča, tako je u novinarstvu. Ima ljudi za koje je dovoljno samo da se pojave i oni će izazvati pažnju. U principu, pevači privlače najveću pažnju gledališta. Volim kada je emisija „šarena,“ kada imamo od svega po malo. Uvek je interesantno kad se otvori polemika na neku aktuelnu temu.

Koliko je teško biti lepa i uspešna žena u Srbiji?

Biti žena u Srbiji već je dovoljno izazovno. Mnogo zahteva sručilo se na ženska pleća – treba biti majka, domaćica, uspešna poslovna žena, podrazumeva se lepa i da sa osmehom žonglira sa svim svakodnevnim obavezama. A kada je u pitanju javni posao, sve je dodatno pod lupom. Vremenom sam naučila da poređam prioritete i da se ne obazirem na komentare. Srećom, okružila sam se ljudima koji me razumeju i podržavaju.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA