Najnovije

DEJAN LUČIĆ: "Lažna država Kosovo će nestati, kao i Hrvatska, Srbija mora da izađe na more! Imamo novog saveznika!" (VIDEO)

"Kosovo mora da nestane jer su je napravili satanisti kao što će uskoro da nestane i Hrvatska koja mora da izgubi Dalmaciju jer Srbija mora da izađe na toplo more. I Italijani traže svoje jer im je iz Istre proterano 350.000 ljudi sa teritorije Hrvatske što su odradili ustaše u saglasnosti sa Titom. I Albanija će biti podeljena na dva dela, od Dubrovnika do Valone će da bude srpsko, a od Valone na dole Grčko. Ako se to ne uradi Albanija će postati muslimanska džihadistička država i biće vrlo opasna za Evropu jer je tu jezgro džihadizma i vehabizma koji se finansira iz Saudijske Arabije. Dugo smo mi verovali da su muslimani na Kosovu ateisti a nisu. Pogledajte na Guglu u petak kako su im džamije prepune i kako se klanjaju a to su oni Albanci koji su pre 20 godina pričali da su ateisti i zaklinjali se u Envera Hodžu. Islamizacija Kosova ide u korist Srba jer će se Evropa probuditi, u Francuskoj će doći Marin Le Pen na vlast koja će dati podršku Srbiji i povući će priznanje Kosova. Ključno je da Tramp povuče priznanje Kosova jer onda sva druga priznanja postaju besmislena. U Crnoj Gori oduzimanje imovine srpske crkve je samo uvod da to isto počne na Kosovu jer će to isto uraditi i Priština pa će srpski manastiri postati vlasništvo tzv. države Kosovo" - izjavio je Dejan Lučić u emisiji "Balkan info".

Dejan Lučić (Foto: jutjub)

On dodaje da je papa Franja napravio dogovor sa ruskim patrijarhom Kirilom, te da je na našoj strani.

“Mi imamo podršku pape, on je na našoj strani pošto je napravio dogovor sa ruskim patrijarhom Kirilom o međusobnom podržavanju i suprotstavljanju islamu. 9.000 katoličkih crkava je zatvoreno u Kanadi a isto se događa u Evropi. Rušenje katoličkih crkava iz 17. veka u Francuskoj svedoči da je varvarizam postao deo Evropske Unije. Amerika gubi trku na svim poljima i polako pada. Povukli su se iz Avganistana, pa iz Sirije. Americi preti građanski rat i duboka država se priprema za to” - izjavio je Lučić. 

On kaže da je najvažniji čovek Bilderberga Kisindžer koji "pokušava da sačuva svet od ludosti duboke države u Americi koja napada Trampa".

Dodaje i da je Medlin Olbrajt lezbejka, te da preko nje Albanci lobiraju tako što su joj doveli Vljoru Čitaku.

“Mi moramo da lobiramo kod Trampa da u ključnom trenutku povuče priznanje Kosova a to je moguće sa lobiranjem u Kongresu” - smatra pisac. 



Kako je Američki ambasador uvredio Šiptare, pročitajte OVDE.

Izvor: Web Tribune

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA