Najnovije

Žene najviše vole kada im partner u seksu radi ovo, a i muškarce to uzbuđuje do ludila

Kada je reč o seksu, veoma je važno da se osećate oslobođeni i da imate poverenja da partneru priznate o čemu fantazirate i šta želite u krevetu.

Ilustracija (Foto: beeg. com)

Oko 60 odsto ispitanika oba pola izjavili su da su sa pertnerima isprobali neki oblik sado mazo seksa. Neki parovi ovo ponekad praktikuju u krevetu, a istraživanje fabrike LoveHoney koja se bavi proizvodnjom seks igračaka pokazalo je da bi toga trebalo biti daleko više

Većinu ljudi uzbuđuju nastranost u seksu, a udaranje po guzi je nešto u čemu uživa čak 70 odsto žena i 61 odsto muškaraca.

Autorka knjige “Egzibicionizam za sramežljive” doktorka Karol Kvin svojevremeno je objasnila da većina žena to voli jer im se sviđa fizički, ali i emotivno.

- Lagano udaranje po guzi stimuliše živce koji se završavaju u vagini, rekla je Kerol i dodala da je najbolje ciljati donji deo zadnjice jer se na njemu nalazi više živaca koji stvaraju ugodan osećaj u seksu.

60 odsto ispitanika rekl oj eda su sa partnerom isprobali neki od oblika sado mazo seksa. 60 odsto žena reklo je da uživa kada se partner igra sa njihovim bradavicama, vezuje ih, grizu i imaju odnose sa povezom preko očiju.

Da li je Srbija usvojila gej brakove, saznajte OVDE.

Izvor: Net.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA