Najnovije

ĐUKANOVIĆU ODZVONILO: Imaju snimak, a kada ga objave-biće njegov politički kraj!

Uhvaćen je na delu. Kraj njegovog pljačkanja, svađanja i rušenja Crne Gore je tu. Znam šta su sve spremni da urade da sramota gospodara ne izađe na videlo, rekao je predsednik Atlas grupe.

Duško Knežević (Foto: jutjub)

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević ponovio je da postoji snimak na kojem Milo Đukanović uzima novac od njega, navodeći da će biti objavljen u trenutku kada proceni da je najpogodini za politički kraj aktuelnog predsednika Crne Gore.

Knežević je reagovao na izjavu Mila Đukanovića da ne postoji snimak na kojem uzima novac od Kneževića.

“Neka Đukanović živi u uverenju da snimka nema. Tako mu je verovatno lakše da mu prolaze dani dok snimak ne bude objavljen. A biće objavljen u trenutku za koji procenim da će biti najpogodniji za njegov politički kraj. On veoma dobro zna da snimak postoji, da se sve dobro vidi, uključujući i to kada ja u torbu, koju on odnosi, stavljam novac. Tako da nema sumnji šta se nalazi u velikoj, plavoj NBA torbi. Oni koje je slao da me odobrovolje su mu preneli šta sam im rekao, ako su imali hrabrosti da mu kažu šta su videli. Verovatno su ga i nekoliko stranih državljana, koji su imali prilike da pogledaju snimak,upoznali sa detaljima, kazao je Knežević.

Đukanović misli da će se izvući.

Imam odgovor na svaki njihov korak. Oni neće imati odgovor na moje korake, istakao je Knežević.

Đukanović, kako je kazao, pominje adrese koje deluju protiv njega, a koje stoje iza mene.

“Neka kaže koje su to adrese, pošto smo za neke adrese decenijama radili različite zajedničke projekte. I ja i on znamo kako te adrese funkcionišu. Kada to prestane da bude državna tajna, upoznaću javnost i sa time. Neka kaže čija je „ničija kuća“ pored Vile Gorica i na koga se vodi. Ako neće on onda može Miomir Mugoša, koji zna sve, pa i to kako je „ničija kuća“ legalizovana. Neka kaže odakle mu satovi milionske vrednosti. Neka kaže svoju ulogu u aferi Telekom i zašto žtrvuje Obradovića i Ivanovića. Neka kaže istinu o A2A i dilu sa Berluskonijem”, naveo je predsednik Atlas grupe.

Kako je kazao, ako je Đukanović čist neka otvori svoj kastodi račun preko kojeg je pravio fiktivne trgovine, prodajući akcije Prve banke na berzi po ceni koja je višestruko veća od realne.

“Pošto je pošten, neka pozove tužilaštvo da utvrdi činjenice o tim transakcijama, kojima je svoj formalni prvi milion iz Pireus banke iz Londona pretvorio u više miliona. Najzad, neka i on i tužilaštvo kažu kako misle da bez mog svedočenja pravosudno zatvore aferu Koverta, koja je zvanično ušla u izveštaj Evropske unije. Možda bi mu bilo korisno i da pogleda što se desilo u Moldaviji prošle sedmice, kada je vođa dosadašnje vladajuće partije i oligarh Vladimir Plahotniuc pobegao iz Moldavije, kada je video da je izgubio većinu u parlamentu. U međuvremenu ga javno pozivam da prestane da, sveteći se meni, hapsi i maltretira ljude iz Atlas grupe”, zaključio je Knežević.

Zašto su Crnogorci hitno pozvali srpskog ambasadora, saznajte OVDE.

Izvor: Novosti Onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA