Najnovije

OGLASIO SE I BOGOLJUB KARIĆ: Ja sam patriota, nisam izdajnik Srbije!

Predsednik Pokreta snaga Srbije, biznismen Bogoljub Karić ocenio je kao "maliciozan i instruisan" tekst o postavljanju ispred njegovog trgovinsko-rekreativnog kompleksa Dana mol u Minsku zastave samoproklamovane države Kosovo.

Karić ispred tržnog centra u Minsku (Foto: Fejsbuk)

U saopštenju za javnost, Karić najpre ukazuje da se u tekstu nigde ne navodi da se u Minsku održavaju 2. Evropske igre, u organizaciji Evropskog olimpijskog komiteta, na kojima su među 4.000 učesnika i sportisti iz Srbije, ali iz tzv. države Kosovo koja je već godinama punopravna članica Međunarodnog olimpijskog komiteta.

On je podsetio da je Olimpijski komitet Srbije prihvatio da učestvuje na Evropskim igrama u Minsku na kojima učestvuju i sportisti takozvane države Kosovo i naveo da su organizatori istakli zastave svih učesnica na mestima za koja oni smatraju da su najreprezentativnija i najbolja za promociju velikog evropskog sportskog takmičenja.

Povodom nekih napisa u medijima da je "postavio" zastavu tzv. Kosova ispred svog centra u Minsku, ocenio je da je "reč o malicioznim i instruisanim informacijama poteklim od određenih interesnih grupa i centara moći".

"Jasan cilj ovog medijskog spinovanja jeste da se optuže patriote za izdaju koju zapravo čine sponzori tih medija i centri moći. O meni je napisano više od 87.000 sličnih tekstova za vreme Vojislava dr Koštunice kada su oteli celu imovinu kompanije koju je porodica Karić stvarala 40 godina u Jugoslaviji i u bivšem SSSR", naveo je Karić povodom pisanja pojedinih medija.

On je rekao da je "cilj tada bio da se zaštite kriminalne grupe i ekonomski teroristi koji su doveli Srbiju do prosjačkog štapa" i ocenio da je "izgleda došlo vreme da ponovo treba sve patriote proglasiti izdajnicima, a istinskim izdajnicima dati status patriota".

"Ja duboko i iskreno verujem u srpski narod i znam da on i te kako dobro i nepogrešivo zna ko su prave patriote i da nikad neće nasesti na podmetačine da su Bogoljub Karić i porodica Karić izdajnici Srbije", istakao je Bogoljub Karić.

Pročitajte OVDE kako je Karić priznao Kosovo.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA