Najnovije

VUČIĆ PISAO KOLINDI! NJegovo pismo puno je toplih reči, a za to postoji i specijalan povod!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku povodom Dana državnosti predsednici Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović u kojoj izražava želje za napredak te zemlje, kao i očekivanje da se u narednom periodu intenzivira dijalog o pitanjima od obostranog interesa.

Vučić i Kolinda (Foto: Jutjub)

"Primite moje čestitke povodom Dana državnosti Republike Hrvatske, kao i želje za dalji napredak Vaše zemlje i blagostanje svih njenih građana. Očekujem da, u narednom periodu, zajedničkim naporima intenziviramo dijalog o pitanjima od obostranog interesa, uz međusobno uvažavanje i poštovanje evropskih vrednosti, kako bismo unapredili odnose Srbije i Hrvatske, na dobrobit svih građana naših dveju zemalja i čitavog regiona“, navodi se u čestitki predsednika Vučića predsednici Grabar-Kitarović, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Predsednik Srbije uputio je čestitku povodom Dana državnosti i predsedniku Slovenije Borutu Pahoru u kojoj izražava želje za dalji napredak te zemlje i ističe da Srbija ceni podršku Slovenije na našem evropskom putu.

- Primite moje čestitke povodom Dana državnosti Republike Slovenije, kao i želje za dalji napredak Vaše zemlje i blagostanje njenih građana.

I ovom prilikom želim da potvrdim posvećenost unapređenju odnosa između naših dveju zemalja u svim oblastima od obostranog interesa i koristi. Verujem da je tome doprinela i Vaša ovogodišnja poseta Srbiji, kao što to čine i zajedničke sednice vlada.

Želim da istaknem da cenimo podršku Slovenije na našem evropskom putu, kao i promovisanje evropske perspektive Zapadnog Balkana - navodi se u čestitki predsednika Vučića, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Pročitajte OVDE šta je otkriveno u Hrvatskoj.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA