Najnovije

AMERIČKA FUDBALERKA BEZ DLAKE NA JEZIKU: U j... Belu kuću neću da uđem!

Fudbalska reprezentativka SAD Megan Rapino ponovo je potresla američku javnost, pošto je nastavila sa uvredama na račun predsednika ove zemlje Donalda Trampa.

Megan Rapino ne voli Trampa (Foto: Jutjub)

Reprezentativka SAD koja blista na SP u fudbalu za žene pokrenula je debate o američkom patriotizmu, jer ne peva himnu, niti drži ruku na srcu tokom njenog intoniranja.

Ona se na ovo odlučila, jer želi da pokaže nezadovoljstvo politikom Donalda Trampa. Američki predsednik je njeno ponašanje nazvao - neprihvatljivim i nepristojnim.

Slavna američka fudbalerka nije dugo čekala na odgovor. Na pitanje da li bi išla na prijem kod predsednika ako reprezentacija SAD osvoji titulu prvaka sveta, odgovorila je:

"Ne zanima me šta Tramp misli. U j... Belu kuću neću ući, mada me verovatno neće ni pozvati" , kazala je Rapino.

Ona je pre dve godine postala prvi beli sportista koji je kleknuo tokom intoniranja nacionalne himne. Rapino se pridružila buntu protiv rasne nejednakosti i policijske brutalnosti, koji su pokrenuli tamnoputi sportisti, na čelu sa Kolinom Kapernikom.

Na početku je klečala, a kasnije, nakon što je Fudbalski savez SAD uveo pravilo da svi moraju da stoje tokom intiniranja himne, nije željela da peva i da drži ruku na srcu.

Pročitajte OVDE kako je Tramp odgovorio na optužbe za silovanje.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA