Najnovije

Duh šeta Beogradom: Građani videli utvaru kako šeta ovim ulicama, a onda saznali istinu!

Na glavnim ulicama naše prestonice uočena je nesvakidašnja paranormalna pojava. Naime više stotina građana prisustvovalo je materijalizaciji entiteta koji, po svemusudeći, nije sa ovog sveta.

Foto-BLITZ FILM

 Građani su javljali da su prvo mislili da je u pitanju velika lutka, ali je entitet brzo menjao mesta na kom se nalazio. Utvara je primećena kod Terazijske česme,u Knez Mihajlovoj ulici, Trgu Nikole Pašića… Pojava je izazvala strah i nevericu kod naših sugrađana. Bilo je i onih koji su pomislili da je u pitanju najava konačnogStrašnogsuda. Ipak oni najhrabriji uspeli su da slikaju duha i dostave nam da ga proučimo.

Primetili smo da utvara neodoljivo podseća na najpoznatiju filmsku ukletu lutku Anabel. Pa kako i ne bi kada je njena pojava bila, zapravo, deo promocije trećeg nastavka kultne horror franšize o najmisterioznoj lutki Anabel. Film Anabel 3-povratak kući,prikazuje se u bioskopima.

Demonolozi Ed i Lorain Voren, odlučni u tome da spreče još jednu katastrofu, dovode opsednutu luktu Anabell u svoj dom, stavljajući je na “sigurno” iza svetog stakla i pozivajući sveštenika na sveti blagoslov. Ali jedne noći, Anabel uspe da probudi zle duhove u sobi kojima meta postaju Vorenova desetogodišnja ćerka DŽudi.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA