Najnovije

DONALDOVE BAHANALIJE: Procureo snimak žurke na kojoj je Tramp sa milijarderom pedofilom! Udarao devojke po zadnjici, ludovao... (VIDEO)

Američki mediji objavili su video snimak sa zabave, koju je aktuelni predsednik SAD Donald Tramp organizovao 1992. godine, a na kojoj je bio i milijarder DŽefri Epstajn, koji je nedavno uhapšen.

Tramp tvrdi da nije prijatelj sa Epstajnom (Foto: Jutjub)

Američki milijarder i registrovani seksualni napasnik Džefri Epstajn (66) uhapšen je pre šest dana pod optužbama da je seksualno zlostavljao desetine maloletnica i bavio se njihovim podvođenjem.

Na snimku, koji su danas objavili američki mediji, vidi se da je Tramp 1992. godine organizovao zabavu na svom imalju Mar-a-Lago, a specijalne gošće su bile mlade navijačice NFL klubova. Među gostima je bio i Epstajn, koji je ranije bio blizak sa Trampom.

Ovo otkriće je izazvalo veliki bes javnosti, pa je Bela kuća pokušala da se distancira od Epstajna, poričući da su on i predsednik ikada bili prijatelji. Međutim, jedna od žena koje su podigle optužbu navela da ju je Epstajn "regrutovao" kada je imala samo 15 godina upravo u Trampovom "Mar-a-Lagu". Mnogi tvrde da je Epstajnu upravo to poznanstvo pomoglo da toliko dugo izbegne zatvorsku kaznu za počinjene zločine.

Na snimku se vidi da su se Tramp i Epstajn srdačno družili i razmenjivali šale, a dobacivali su atraktivnim devojkama i upirali prstom u njih.

U jednom trenutku čini se da Tramp svom prijatelju šapne: "Pogledaj onu tamo, ona je zgodna". U sledećem kadru vidi se kako Tramp od pozadi grabi jednu od mladih devojaka i tapše je po zadnjici.

Međutim, NBC-ev snimak samo je poslednji u nizu objavljenih videa i fotografija koji dokazuju da su njih dvojica bili bliski prijatelji. Snimak je objavila televizija NBC. Snimano je 36 sati, a emitovan je prilog od 30 minuta.

Tramp je tada izjavio da sumnja da će se ikada kandidovati za predsednika SAD, jer bi njegov odnos sa ženama mogao da bude prepreka.

“Tako sam kontroverzan, volim lepe žene, volim da izlazim sa lepim ženama i uopšte volim žene. LJudi bi rekli, to je grozna stvar”, rekao je navodno Tramp.

Jedna navijačica je rekla da im je Tramp ponudio da prespavaju na njegovom imanju, a da je njih 20-ak prihvatilo poziv.

“Kako se noć bližila kraju, Tramp je bacao ljude u bazen, ali mislim da je sve to bilo u duhu zabave. Na videu ispada da je bilo luđe nego što je stvarno bilo. Bile smo mlade devojke i zabavljale smo se”, ispričala je ona, koja tvrdi da se te večeri klonila Trampa i Epstajna.

Tramp i predstavnici Bele kuće odbili su da komentarišu snimke, kao i advokat DŽefrija Epstajna.

Pročitajte OVDE hitno saopštenje iz Kremlja.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA