Najnovije

NOVE INFORMACIJE O PILOTIMA KOJI SU PREŽIVELI! Cela Srbija čeka novosti o njima!

Zdravstveno stanje dvojice pilota 98. vazduhoplovne brigade RV i PVO koji se u Vojnoj bolnici Niš oporavljaju od lakših povreda zadobijenih prilikom redovne letačke obuke je dobro i oni će za nekoliko dana biti pušteni na kućno lečenje.

Vulin u poseti povređenim pilotima (Foto: mod.gov. rs)

NJih je danas obiša o ministar odbrane Aleksandar Vulin, koje je o stanju pilota izvestio načelnik Sektora hirurških grana Vojne bolnice Niš pukovnika Nebojša Đenić.

On je naveo da je urađeno sve što podrazumeva protokol za traume, od kliničkog pregleda do svih metoda ultrazvuka, skenera i laboratorijskih analiza i da je ustanovljeno da nema znakova povreda unutrašnjih organa.

Đenić očekuje da će pacijenti za nekoliko dana biti pušteni na kućno lečenje, a tokom obilaska pilota u pratnji ministra bili su i načelnik štaba RV i PVO brigadni general Aleksandar Bjelić i zamenik pomoćnika upravnika za lečenje Vojne bolnice Niš potpukovnik dr Goran Krstić.

Do povrede pilota došlo je pre dva dana u padu helikoptera Ho-42 prilikom prilikom redovne letačke obuke i vežbe "vanaerodromsko sletanje", u rejonu sela Rutevac u opštini Aleksinac.

Zbog čega je srpska vojska u oklopnim vozilima krenula za Rusiju, saznajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA