Najnovije

"PAKLENI IZAZOV": Ako si fan franšize "Paklene ulice", voliš da vežbaš i zavisnik si od adrenalina? Prava si osoba za...

U susret premijeri filma "PAKLENE ULICE - HOBS I ŠO" ovog vikenda, 27. i 28. jula od 12 časova do 21 na centralnom trgu Ušće Šoping Centra, biće organizovan jedinstven i neponovljiv "Pakleni izazov", na poligonu Sportske akademije Kočović.

Insert iz filma (Foto: Pravda)

Potrebno je okupiti tročlanu ekipu, navesti imena članova ekipe, i prijaviti se ili na licu mesta ili putem društvenih mreža bioskopa Sinepleks (https://www.facebook.com/CineplexxSrbija) i Taramount filma (https://www.facebook.com/TaramountFilm

U tročlanoj ekipi filma su Hobs, Šo i Hati, a na vama je da napravite najbolji izbor, kako biste osvojili vredne nagrade.

Suočite se sa paklenim izazovom i uz smernice profesionalnih trenera Sportske akademije Kočović savladajte poligon! Veslanje, iskoraci, skakanje, sklekovi, za svakoga po nešto! Mi smo spremni za film ,"Paklene ulice  - Hobs i Šo". Pokažite da li ste spremni i vi? 

Sve učesnike očekuju pokloni, a za najbolje pripremljene su mesečne članarine u Sportskoj akademiji Kočović, Under Armur pokloni i naravno bioskopske ulaznice za prvi Akšn Najt 1. avgusta u bioskopu SInepleks Ušće Šoping Centar.

Partneri događaja su Sinepleks, Taramount film, Sportska akademija Kočović, Ušće Šoping Centar, Under Armur, Rexona i Plej radio.

I to nije sve! Slušajte Plej radio i iskoristite mogućnost da osvojite karte za svečanu premijeru filma zbog koga se diže prašina u celom svetu!

Premijera filma "Paklene ulice-Hobs i Šo" biće 31. jula u odabranim bioskopima, a od 1. avgusta film će biti deo redovnog repertoara svih bioskopa.

Pročitajte OVDE sve o poslastici za decu i odasle-Kralju lavova.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA