Najnovije

NEVIĐENA GLUPOST DIREKTORA POLICIJE: Crna Gora se ne zasniva na kultu Nemanjića i Svetosavlja! (VIDEO)

Direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović izjavio je da njegova zemlja nikada nije zasnivala svoje istorijsko trajanje i postojanje na kultu Nemanjića i na kultu Svetosavlja.

Veselin Veljović sa saradnicima (Foto: Jutjub)

Veljović je sa pomoćnicima u Podgorici medijima predstavio novine u funkcionisanju i rezultate rada od kad je opet na čelu UP.

Veljović je kazao da je pitanje tenzija i okupljanja protiv Predloga zakona o slobodi veroispovjesti važno i značajno pitanje i da će Uprava policije preduzeti neophodne mere u cilju očuvanja stabilnog bezbednosnog ambijenta.

“Naravno da sam ispratio izjave koje su u svom elementu imale i pojedinačno radikalne i ekstremne sadržaje. To su izjave koje najbolje govore o onima koji su ih saopštili, naravno da ih nećemo pojedinačno ni komentarisati, ali ćemo ih vrlo budno ispratiti i preduzeti sve neophodne mere koje se tiču očuvanja javnog reda i mira i bezbednosti svakog građanina", rekao je Veljović. 

Dodao je da je to procedura koja ima svoju zakonosku i ustavnu kategoriju i da će policija u skladu sa tim preduzeti one mere koje su u zoni odgovornosti policijske organizacije.

"Ono što doživljavam negde lično i kao građanin svakako, a ne samo kao direktor Uprave policije i pripadnik službe bezbednosti je i moj lični stav, koji ću vrlo slobodno podeliti sa vama - je da Crna Gora nikada u svom trajanju i postojanju nije zasnivala svoje istorijsko trajanje i postojanje na kultu Nemanjića i kultu Svetosavlja. Tako da mislim da će se u okviru toga i u budućem perodu naći održiva rešenja koja će značiti bolju budućnost i naših građana i naše države", rekao je Veljović. 

Pročitajte OVDE šta je Nebojša Medojević izjavio o mafijaškim aferama u Crnoj Gori.

Izvor: Vijesti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA