Najnovije

KAKVE SU SINIŠINE ŠANSE PROTIV LEUKEMIJE: Stižu rezultati krvi i prve prognoze, Miha čeka u karantinu

Prve prognoze o šansama Siniše Mihajlovića (50) da pobedi leukemiju biće poznate do kraja ove nedelje.

Siniša Mihajlović (Foto: Jutjub)

Trener Bolonje od sredine jula nalazi se u bolnici "Santa Orsola Malpigi" u Bolonji, a u narednih pet dana trebalo bi da od lekara dobije prve procene o tome u kom smeru će dalje teći njegovo lečenje.

Mihajlović trenutno boravi u određenoj vrsti karantina, a lekari danonoćno brinu o njegovom zdravstvenom stanju. Legendarni reprezentativac Jugoslavije pre osam dana je završio prvu fazu lečenja hemoterapijom.

Ima novi broj

Prema rečima izvora bliskog Mihajloviću, uskoro će biti poznato kako je Mihajlovićev organizam reagovao.

- Prve prognoze trebalo bi da stignu do kraja ove nedelje, najkasnije početkom sledeće. Naravno, ne može da se izleči jednom injekcijom, već je to dug proces. Nakon što stignu prognoze, Miha će i dalje nastaviti s terapijama. U bolnici će ostati još neko vreme. Prva faza lečenja hemoterapijom prošla je bez komplikacija, u skladu s očekivanjima lekara - objašnjava izvor.

Direktnu komunikaciju s Mihajlovićem trenutno ima svega nekoliko najbližih ljudi, pošto mu je u ovom trenutku najpotrebniji mir.

- Miha je ugasio stari telefon i uzeo novi broj. Čuje se s članovima porodice, najbližim prijateljima i saradnicima iz kluba. Svi njegovi prijatelji, bivši saigrači, ali i veliki broj nekadašnjih rivala, voleli bi sada da ga ili čuju ili posete u bolnici. To trenutno nije moguće, pošto je u bolnici praktično u karantinu i doktori zahtevaju da tako ostane do daljeg. Verovatno ni Siniša ne bi stigao da odgovori svima na pozive i poruke, pošto je dobio podršku i pozive sa svih strana - kaže sagovornik.

Na vezi sa Tanjgom

Uprkos situaciji u kojoj se nalazi, naš trener nije zapostavio obaveze u klubu. Kako prenose italijanski mediji, on je u stalnom kontaktu sa svojim pomoćnikom i kumom Miroslavom Tanjgom, koji trenutno vodi pripreme Bolonje u Austriji.

Miha je gledao pobedu nad Šalkeom od 3:2, a pojedini mediji na Apeninima preneli su čak da je bio ljut zbog prethodnog poraza na pripremama od Kelna (3:1).

Šalke: Miho, ozdravi brzo

Bolonja je u ponedeljak savladala nemački Šalke 3:2 u prijateljskoj utakmici odigranoj u austrijskom gradu Kicbilu, a klub iz Gelzenkirhena iskoristio je tu priliku da poželi brz oporavak treneru italijanske ekipe Siniši Mihajloviću. Šalke se na svom zvaničnom Tviter nalogu obratio Mihi i poželeo mu sve najbolje.

- Svi u Šalkeu želimo Siniši Mihajloviću što brži oporavak i sve najbolje u borbi protiv leukemije - stoji u poruci Šalkea.

Mikele Kavo, poznati doktor

Svi koji boluju od leukemije moraju da budu svesni da živimo u periodu velikih naučnih dostignuća. Postoje veliki uspesi u terapiji mnogih bolesti raka koštane srži. Danas radimo stvari koje su pre samo deset godina bile nezamislive.

Poznato kada bi Ognjen Kuzmić mogao ponovo da igra košarku! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA