Najnovije

SOCIJALISTI ODGOVORILI BAHATOM AMERIKANCU: Server je dokazani albanski lobista! On se meša u unutrašnje stvari Srbije!

Socijalistička partija Srbije reagovala je na izjavu američkog analitičara Danijela Servera da je Slobodan Milošević veći neprijatelj srpskog naroda od Klintona i Olbrajtove, navodeći da se ništa drugo nije moglo očekivati od čoveka koji je albanski lobista u američkoj administraciji.

Danijel Server (Foto: Jutjub)

“NJegova zamena teza po kojoj je Milošević veći neprijatelj srpskog naroda od Klintona i Olbrajtove može da prođe još samo u Prištini, ali izgleda ne više u ostalom delu sveta”, navodi se u saopštenju socijalista.

Ističu i da Server zamera Ivici Dačiću nešto što Dačić ni u jednom trenutku nije izjavio - mešanje u američke izbore, a previđa ono što je on sam izjavio - da su se Klinton i Olbrajtova itekako umešali u dešavanja u Srbiji tako što su, kako je rekao, "pomogli Srbiji da se otarasi Miloševića i dali joj šansu da postane evropska demokratija".

“Šta je to nego mešanje u unutrašnje stvari jedne zemlje, koje je dovelo do nezakonitog otcepljenja tzv. države Kosovo i kada će Server napokon nazvati stvari pravim imenom”, upitali su iz SPS.

Dodaju da je srpski narod ponosan na rezultate Dačićevog angažovanja i doslednost u nastavku borbe za povlačenje priznanja tzv. Kosova, bez obzira na pritiske koji se na njega vrše.

Ispravnost njegove spoljne politike se ogleda i u velikom broju zemalka koje podržavaju teritorijalni integritet i suverenitet Srbije, navode u SPS-u.



Pročitajte OVDE zašto je Aleksandru Vučiću stalo da opozicija izađe na izbore.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA