Najnovije

SUDIJE SU NAS KRALE, SVI POTCENJIVALI! Borjanov govor posle pobede rasplakaće delije! A tek kome je posvetio pobedu...Svaka čast, legendo

Golman Crvene zvezde Milan Borjan, jedan od junaka u penal seriji protiv Kopenhagegena, izjavio je da je to bila neverovatna noć za sve Zvezdaše.

Borjan (Foto: Jutjub)

"Mislim da je ovo neveravatno, tri godine zaredom igramo grupnu fazu, ali nismo stali ovde, još dva meča za LŠ pa da cela Srbija bude ponosna na nas", izjavio je Borjan.

On je istakao da je kod penala bio spreman.

"Bio sam miran, skoncentrisan. Pokušao pre penala da vidim gde će ko da šutira, pripremio sam se. Sve se isplatilo na neki način. Sudije su nas krale i bile na strani Kopenhagena, ali kad imaš srce, želju i ljude koji veruji u tebe onda pobediš", kazao je golman beogradske ekipe.

Borjan je u penal seriji dao i gol.

"Gol posvećujem porodici, uz mene su uvek i moja snaga i energija. Ova ekipa, ovi momci su zaslužni, neverovatan posao su odradili, zahvalan sam im što su mi omogućili grupnu fazu. Borili smo se za grb i navijače i nismo obraćali pažnju na potcenjivanje", poručio je Borjan.

Sever tuguje, preminuo legendarni vođa delija. Priču o najčvršćem navijaču Zvezde Mirku Talijanu pročitajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA