Najnovije

OVO SU NIKAD OBJAVLJENE STANIJINE FOTKE: Slikala se potpuno gola! (FOTO 18+)

Stanija Dobrojević toliko voli da se slika gola da je počela da štanca i provokativne fotografije. Mediji su došli u posed nekoliko neobjavljenih starletinih eksplicitnih slika, na kojima pozira kao od majke rođena. Bivša zadrugarka se potrudila da do izražaja dođe njena guza i silikonske grudi.

Stanija (Foto: Instagram)

Interesantno je i to da je za potrebe ovog sopstvenog foto-šutinga koristila digitalni aparat, a kao što to starlete najviše vole da rade, slikala se u ogledalu. I koliko god da smo navikli da nas Dobrojevićeva zasipa golotinjom već godinama na razne načine – što u rijalitijima, što na društvenim mrežama – ona uvek iznova šokira!

Stanija svaki trenutak koristi kako bi pokazala svoje telo i poručuje svima da je ne zanima što je drugi doživljavaju kao laku žensku.

- Slikam se za sebe, kome se sviđa, neka gleda, kome se ne sviđa, ne teram ga. Obožavam da se slikam, i što manje garderobe imam na sebi, to se osećam slobodnijom i lepšom. Bog je ženu stvorio sa oblinama i treba to i da pokaže. E sad, to što neki smatraju da to nije u redu, njihov je problem. Ne zanima me. Ja ću uvek ovako da se slikam i od prvog dana kada sam se pojavila na malim ekranima, bila sam drugačija od svih. To treba ceniti – smatra Stanija.

Urnebesne reakcije žena kada druga njihovom muškarcu pokaže svoj donji veš pogledajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA