Najnovije

PAKAO U SIRIJI DOSTIGAO VRHUNAC: DŽihadisti obezglavili nekoliko pripadnika vojske!

Pobunjenici džihadista u južnom Idlibu pretrpeli su nekoliko gubitaka od ruku Sirijske arapske vojske (SAA) u posljednje dve sedmice.

DŽihadisti ID (Foto: Jutjub)

Ove neuspehe ostavile su džihadističke pobunjenike u stanju haosa jer su njihove snage izgubile veći deo teritorije u Hami i nekoliko oblasti unutar pokrajine Idlib.

Uz malo toga što bi se moglo pokazati na bojnom polju, pobunjenici džihadista, naročito Hadžat Tahrir Al Šam-a i Rouse the Believers, pribegavali su svojoj staroj taktici obezglavljavanja sirijskih vojnika koji su ili živi ili mrtvi.

Tokom protekle nedelje, pobunjenici džihadista objavili su višestruke video snimke sa odsečenih glave, a većina njih se desila u blizini grada Sukaik u južnom Idlibu.

Samo u poslednjih nekoliko dana, pobunjenici džihadista objavili su najmanje pet video snimaka svojih boraca sa odsečenih snaga na sirijskim vojnicima na južnoj strani pokrajine Idlib.

Većina ovih videa je podeljena na stranicama džihadističkih društvenih medija, a medijsko krilo Hadžat Tahrir Al Šam-a deli većinu ovih videa.

Front probijen ka severu, teroristi u bežaniji! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA