Najnovije

Vlast srpsku istoriju proglašava za mitomaniju, a u udžbenike ubacuje laž da su Albanci potomci Ilira (VIDEO)

Politički analitičar Dušan Proroković kaže da pregovore sa koaosvskim Albancima ne bi trebalo nastavljati dok ne ispune ono što su već pitpisali u Briselu, a pre svega formiranje Zajednnice srpskiih opština.

Miloš Obilić (Foto: Jutjub)

Proroković je pozitivno ocenio odluku SPC o promeni imena gde bi bilo dodato "Pećka patrijaršija"  što je po njemu jasan signal da se SPC protivi rešenju u kome Kosovo i Metohija ne bi bili deo Srbije. Proroković kaže da, da uprkos izbornim rezultatima i velikoj neizlaznosti građana, Kosovo može biti koja će mobilisati građane i da je po vlast opasno da prihvate rešenje po kome bi južna srpska pokrajina dobila mesto u UN. On je, gostujući na "Narodnoj televiziji" kritikovao kampanju koja se vodi iz vrha vlasti, a koja širi defetizam oko pitanja KiM pa čak i menja istorija Srba gde se naša istorija proglašava "mitomanijom" a u udžbenike ubacije laž da su Albanci potomci Ilira.

- Ovakvim pričama se ruši ta identitetska vertikala i zato je opasna. Kada se sruši identitetska vertikala ona više ne može da se uspostavi. Imamo dva primera iz našeg okruženja, makedonski koji vodi potpunom nestajanju naroda, a mogućem i nestajanju države. Drugi primer je u Sarajevu gde to porađa radikalizam - upozorava Proroković. Proroković u emisiji komentariše rezultate izbora, govori o situaciji na Kosovu i Metohiji, stanju duha stanovnika Srbije, neophodnosti borbe i odbrane... Jezivo svedočanstvo dr Jovane Stojković o  aktivnostima farmako mafije u Srbiji, posledicama obavezne vakcinacije i opasnosti po zdravlje građana pogledajte OVDE
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda/Narodna.tv

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA