Najnovije

ŽELJKA CVIJANOVIĆ REKLA "DOSTA"! Dosadilo nam je maltretiranje iz Sarajeva!

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je, povodom blokade koja dolazi iz političkog Sarajeva, da institucije RS mogu doneti svaku važnu odluku kojom bi zaštitile Srpsku, institucije i građane.

Željka Cvijanović (Foto: Jutjub)

“Ovo je blokada celog političkog života, demokratije, sprovođenja izbornih rezultata, a odnosi se na opstrukciju kojom treba da se stavi van snage ili da se izignoriše izborna volja birača u Republici Srpskoj. To je nešto o čemu treba da raspravljaju institucije Srpske", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je navela da je sve moguće uraditi ukoliko vlasti u Srpskoj prepoznaju da za tim postoji potreba, a definitivno postoji, kako su to rekli srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i mnogi drugi zvaničnici u Republici Srpskoj.

"Dosadilo nam je maltretiranje koje dolazi iz Sarajeva, dosadile su nam sve te izgubljene šanse koje smo mogli da pretvorimo u dobre šanse. Gubite vreme, odlazite na sastanke, dogovarate se i na kraju od toga nema ništa", rekla je Cvijanovićeva.

Predsednica Srpske kaže da u Sarajevu stvari funkcionišu tako što dođe jedan političar i kaže da nešto može, onda dođe drugi i kaže da to ne može, što je, ocenila je ona, politička igra u kojoj nema političke pameti.

Cvijanovićeva je podsetila da Republika Srpska ima stabilne i jake institucije u kojima se raspravlja o svim važnim pitanjima, donose sve važne odluke, utvrđuju prioriteti i, u krajnjem slučaju, definišu mere za različita pitanja i probleme sa kojima se suočava.

Pročitajte OVDE šta je Milorad Dodik rekao o Dejtonskom sporazumu.

Izvor: Srna

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA