Najnovije

BOŠKO PORUČIO EU: Ako tražite mir dok Vučić priznaje Kosmet, nećete ga dobiti!

Ako EU podržava nedemokratski režim u Srbiji ne treba da se čudi padu poverenja građana Srbije u evropske integracije. Ako stranci dolaze samo da nas odgovaraju od bojkota - nema potrebe da gube vreme. Ako žele mir u kući dok Vučić priznaje nezavisnost Kosova - neće ga dobiti!

Boško Obradović (Foto: Dveri)

Ovo je izjavio Boško Obradović povodom dolaska evropskih parlamentaraca Kukana i Flekenštajna u Beograd i poručio da se Dveri zalažu za prelaznu vladu koja će obezbediti fer i poštene izbore, ali da su šanse da se tako nešto dogodi – više nego minimalne.

– Ako je delegacija EU tu da podrže makedonski i crnogorski scenario i u Srbiji – sa prelaznom, tehničkom Vladom u kojoj će sedeti i ko-ministri iz redova opozicije, pa da za godinu dana imamo fer i poštene izbore – pozdravljam! Ako su tu da podrže Vučića – onda je to nešto drugo – naglasio je Obradović.

Obradović poručuje da se onda postavlja pitanje zašto EU podržava režim Aleksandra Vučića i da li to ima veze sa Vučićevim obećanjem da će Srbija pod njegovom vlašću priznati nezavisno Kosovo.

– Onda nema drugog objašnjenja sem da je evropsko i američko protivljenje bojkotu izbora zapravo njihova želja da u Srbiji sve bude mirno i regularno kada na red dođe trenutak Vučićevog potpisivanja priznanja lažne države Kosovo – kazao je Obradović.

Pročitajte OVDE sve detalje diplomatske trgovine Prištine.

Izvor: srbin. info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA