Najnovije

BASTAĆ: Incident je pokušaj Vesića da sakrije koliko je novca potrošio za rekonstrukciju Trga!

Današnji incident na Trgu republike pokušaj je Vesić Gorana da sakrije koliko je tačno novca potrošio za besmislenu rekonstrukciju Trga republike čiji krajnji domet je ukidanje dve saobraćajne trake, navodi se u saopštenju Marka Bastaća.

Marko Bastać (Foto: Jutjub)

„Zato je nakon što je saznao da ćemo danas u 11 časova obeležiti svoju pobedu – vraćanje trolejbuskog saobraćaja preko Trga republike koji su hteli da ukinu – zakazao skup sa koga je pobegao. Prošli put kada smo hteli da ga pitamo zašto vara, laže i krade on se sakrio iza žena koje rade u Skupštini grada i drugim javnim preduzećima. Danas je, umesto njih, na trg poslao Simu Spasića i čuvenog batinaša Panu. Kako se pomenutog dvojca nismo uplašili, na nas su poslali javnosti nepoznatog stranačkog bota, lažnog glumca i novozaposlene komunalne milicajce u civilu. Pomenuti su nas napali nakon što je prvi “vrabac” pobegao od okupljenih građana koji su ih pitali zašto ruše Beograd“, navodi se u saopštenju Bastaća. 

Tokom kasnije vožnje, kako on navodi, Andrija Mladenović,  pomoćnik gradonačelnika, fizički je napao aktivistu “1 od 5 miliona” Srđana Markovića koji je blokirao prolaz autobusa koji saobraća u pešačkoj zoni.

„Vesiću, možeš da bežiš, možeš da nastaviš da zagađuješ javni prostor jezikom mržnje, možeš da nastaviš da šalješ batinaše na naše akcije, ali od moralne, političke i pravne odgovornosti zbog laži i prevara koji su jedini rezultat rada ovog režima, nećeš se sakriti“, kaže Bastać u saopštenju.

Pročitajte OVDE  šta je poručio Vesć “Đilasovim plaćenicima”.

Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA