Najnovije

HAOS NA NOVOOTVORENOM TRGU REPUBLIKE: Posle žestoke svađe SzS pokušali da spreče vožnju čelnika grada!

Predstavnici Saveza za Srbiju predvođeni Nikolom Jovanovićem i predsednikom Starog grada Markom Bastaćem pokušali su u subotu da se obračunaju sa čelnicima grada na novootvorenom Trgu republike u toku promocije "Vrabac servisa".

Trg Republike (Foto: Jutjub)

Marko Bastać optužio je gradsku vlast i zamenika gradonačelnika da su rekonstrukcijom Trga republike "uništili" srce prestonice na štetu sugrađana potrošivši velike sume novca.

- Opozicija se ujedinila kako bi spasila Trg republike i zavaljujući našim blokadama radova, sada saobraćaj prolazi obnovljenim Trgom. Takođe, našim reakcijama uštedili smo građanima i tri meseca života pošto smo ih naterali da ubrzaju radove, rekao je Bastać.

Jovanović je naveo da je ovo obično "šminkanje" grada i obećao da buduća vlast to neće raditi, kao i šta je urađeno sa tih 10 miliona evra osim što je "umio" Trg republike.

Demonstranti su prekinuli vožnju čelnika grada novim vozilima "Vrabac servisa" i kolonu u kojoj su bili predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, glavni gradski urbanista Marko Stojčić, sekretar za saobraćaj Jovica Vasiljević i drugi. 

Sprečivši put vozilima, došlo je do svađe između pristalica SzS i SNS-a, a onda i do prepirke između Marka Bastaća i Nemanje Joksimovića, jednog od odbornika SNS u Skupštini grada. U raspravi oko toga gde je potršen novac za rekonstrukciju učestvovao je i Branko Miljuš, dok su druge pristalice pokušavale da ih razdvoje i smire situaciju.

Pročitajte OVDE  kakav se to haos desio u Beogradu, a u pitanju su migranti.

Izvor: novosti. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA