Najnovije

BILI SU NAJJAČA FLOTA NA SVETU: Britanska mornarica zahteva od svojih trupa da ovo prestanu da rade!

Engleski mediji redovno objavljuju informacije o problemu sa kojim se suočava Kraljevska ratna mornarica Velike Britanije. Prema podacima novinara, među mlađim vojnim sastavom je vrlo prisutna upotreba narkotika klase B.

Britanski ratni brod (Foto: Jutjub)

Britanski novinari objavljuju fotografije koje kompromituju mornare Kraljevske flote. Na njima se vidi kako vojnici u uniformi koriste nepoznatu belu supstancu. Novinari su pretpostavili da mlađi sastav koristi smesu od dva praška koja su sada vrlo rasprostranjena u Velikoj Britaniji. Smesa tih narkotika izazvala je sedam smrtnih slučajeva u noćnim klubovima za samo mesec dana.

- Život onih koji služe u floti zavisi od pouzdanosti svakog člana posade. Zloupotreba narkotika je, ne samo nezakonita, već i nespojiva sa obavezama pomorske službe da osiguravaju bezbednost osoblja - navodi se saopštenju Ratne mornarice Velike Britanije.

Novinari, pozivajući se na izvor u Ratnoj mornarici, dodaju da među višem oficirskom sastavu postoji strah povodom upotrebe narkotika mlađih činova. U Kraljevskoj floti su bili slučajevi da mornari nuklearnih podmornica nisu mogli da prođu medicinsku komisiju zbog upotrebe narkotika. List tvrdi da je Ministarstvo odbrane Velike Britanije objavilo posebno upozorenje o opasnosti od upotrebe narkotika klase B.

Moskva neće menjati ni unutrašnju, ni spoljnu politiku! Više o tome OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA