Najnovije

Kopenhagen miljenik UEFA i njenih sudija! Ostaćete u šoku kada vidite kako se brutalno pljačkaju njihovi protivnici (VIDEO)

Za samo dve godine na čak četiri evropske utakmice Kopenhagen je imao veliku pomoć sudija. Previše je to ponavljanja da bismo mogli da govorimo o slučajnosti. Krenimo redom...

Zvezda - Kopenhagen (Foto: Jutjub)

Arbitri UEFA izgleda da baš vole danskog velikana. Prosto je neverovatno koliko odluka na njihovu vodenicu smo našli samo u poslednja tri ciklusa takmičenja. Sve je počelo 2017. godine, kada je Žilina opljačkana u dva meča protiv prvaka Danske! Slovački tim je odigrao veoma dobro u oba meča, ali protiv 12. rivala nije mogao. Uzaludni su bili brojni protesti koji su stizali od igrača iz Bratislave.

Besni Bugari

Sledeće godine žrtva je bio klub iz komšiluka - CSKA. Ekipa iz Sofije izgubila je posle nepostojećeg penala koji je Bert Fertenten dosudio u finišu meča. Bugari su besneli, no džabe - arbitar je svirao po danskim taktovima.

I treću sezonu uzastopno „ljudi u crnom“ su uz veliki skandinavski klub. Nažalost, ovoga puta na njihovoj ruti našla se Crvena zvezda. Imenovanje relativno anonimnog sudije iz Portugala već je pozivalo na oprez, ali crveno-beli su tu bili nemoćni... Od prvog do poslednjeg minuta Martins je navlačio na stranu gostujećeg tima i vrhunac svega bila su dva penala - nedosuđen za Zvezdu i dosuđen za Kopenhagen.

I ostali povlašćeni

Zna se za koga se sviraju jedanaesterci u evropskim kupovima. Pritom, Kopenhagen nije jedini. I ostali danski timovi mogu da se pohvale „pristojnom arbitražom“.

Pljačka godine opet u korist danaskog kluba!

Na meču Ferencvaroš - Mitjiland (2:4) desio se jedan od većih skandala u poslednjih nekoliko godina na mečevima pod pokroviteljstvom UEFA. Naime, arbitar Sandro Šera isključio je igrača mađarskog tima u prvom poluvremenu, da bi u nastavku dosudio i dva penala za Mitjiland. Sve odluke bile su sporne! Mađari su posle meča besneli na arbitra.

Kopenhagen neće da prodaje karte Delijama

Pozvala je Crvena zvezda navijače iz cele Evrope da dođu na meč protiv Kopenhagena i podrže izabranike Vladana Milojevića. Međutim, to neće baš ići tako lako. Danski klub smislio je način kako da spreči veliki broj navijača srpskog prvaka da budu na utakmici.

Ulaznice za utakmicu najverovatnije neće biti u slobodnoj prodaji! Preciznije, moće će da se kupe na blagajnama, ali samo za registovane članove kluba, odnosno osobe za koje postoje dokazi da su u prošlosti bili na mečevima Kopenhagena.

Drugim rečima, Delije neće moći u slobodnoj prodaji da dođu do ulaznica. Inače, ne očekuje se da stadion Parken bude ispunjen do poslednjeg mesta. Prema navodima medija u Danskoj, na meču će najviše biti 30.000 navijača.

Zvezda je broj jedan u Evropi! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA