Najnovije

UHVATIO SAM VANZEMALJCA: Ribar kod Aljaske našao čudno stvorenje sa narandžastim pipcima! Nije mu bilo svejedno dok se pomeralo! (VIDEO)

Kada je ribar u blizini obale Aljaske uhvatio ovo čudno stvorenje, najpre je pomislio da nije sa ove planete.

"Vanzemaljac" (Foto: Fejsbuk/printskrin

Na snimku se vidi narandžasto stvorenje koje pravi ritmičke pokrete dok lagano pokušava da ispravi svoje kovrdžave dugačke pipke.

Pravo iznenađenje međutim usledilo je kada je ribar okrenuo stvorenje, i potpom otkrio da ima telo pomalo jezivog izgleda, sa mutnim izrađenimkrvnim žilama.

U komentarima na društvenim mrežama, gde je video postavljen, uglavnom većina tvrdi da upravo tako zamišlja vanzemaljce, a nekima je i asocijacija na horor filmove.

Među 1.2 miliona pregleda, koliko je snimak velikom brzinom postigao, postoje i komentari da je reč o koralima.

Međutim, stvorenje koje je izvađeno iz dubina kod Ostrva princa od Velsa, zapravo je vrsta morske zvezde poznata kao basket star - korpa.

Iako su mnogi bili zabrinuti da li će ovo čudnovato stvorenje preživeti van vode, i insistirali da ga "lovac vrati odakle ga je uzeo", devojka koja je objavila video je objasnila da je zvezda slučajno ulovljena i da je svakako odmah vraćena nazad u vodu.

Inače, ova vrsta zvezda ima izuzetno razgranate "ruke" koje joj pomažu da se kreće po morskom dnu, i mogu da narastu do metar dužine. Naseljavaju velike morske dubine.

Pročitajte OVDE  kakva je to misterija iz dubine kosmosa.

Izvor: Kurir/ mirror. co. uk

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA