Najnovije

STRAVIČNO VRŠNJAČKO NASILJE U BARAJEVU! Dve učenice tukle vršnjakinju u dvorištu škole! Iživljavale se nad njom pred drugarima!

Šokantno vršnjačko nasilje u Barajevu, gde su 11. septembra dve devojčice šamarale i zlostavljale vršnjakinju, dobiće i zakonski epilog.

Vršnjačko nasilje se često dešava u školama (Foto: Jutjub)

Po nalogu tužilaštva za maloletnike, policija je podnela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje protiv I. O. (15) i D. I. (14), koje su u školskom dvorištu OŠ "Knez Sima Marković" šamarale i fizički maltretirale A. M. (15).

Na društvenim mrežama pojavio se još jedan snimak vršnjačkog nasilja na kojem dve učenice (15) u dvorištu osnovne škole u Barajevu tuku i šamaraju svoju vršnjakinju, dok se za to vreme druga deca smeju.

Na snimku se vidi kako jedna od učenica srednje škole u Barajevu lupka žrtvu po glavi i preti joj da će “proći trista puta gore” ako sve ispriča njenoj majci.

Druga devojčica prilazi žrtvi i naređuje joj da spusti ruke, a zatim počinje da joj udara šamare, dok ostala deca dobacuju psovke.

Dve devojčice (15) snimljene su kako u dvorištu škole u Barajevu tuku i iživljavaju se nad svojom vršnjakinjom, udarajuci joj naizmenicno šamare. Za sve to vreme druga deca se smeju, pa čak i nasilnice same pokazuju osmehe.

Žrtva i jedna od nasilnih devojčica su učenice prvog razreda Srednje škole u Barajevu, dok je druga nasilnica učenica srednje škole sa Zvezdare.

Direktor škole Dobrivoje Jelić rekao je da su preduzeti svi neophodni koraci da učenice - zlostavljači budu adekvatno sankcionisane.

“Devojčice su učenice prvog razreda srednje škole. Od ranije su u sukobu, netrpeljivost i razmirice su ispoljavale i na društvenm mrežama, a sve je eskaliralo 11. septembra tokom velikog odmora. Odmah je obaveštena policija, incident je prijavljen i inspekciji Ministarstva prosvete. Protiv dve devojčice je pokrenut i disciplinski postupak i uskoro će se znati kakvi će koraci biti pokrenuti protiv vinovnica incidenta”, rekao je Jelić.

Pročitajte OVDE koliko će koštati suđenje decenije.

Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA