Najnovije

MIHA SE JAVIO IZ BOLNICE: Poslao motivacionu poruku fudbalerima! Ovo će dugo pamtiti!

Fudbalski klub Bolonja se danas od 15 časova sastaje sa ekipom Breše u trećem kolu Serije A. Klub koji vodi Siniša Mihajlović za sada ima jednu pobedu i remi.

Siniša Mihajlović (Foto: Jutjub)

Iako je Mihajlović, koji se bori sa leukemijom, vodio ekipu u nekoliko navrata ove sezone, na put za Brešu nije krenuo već je ostao u bolnici.

- Ne bojimo se, jer smo se za ovo spremili u pripremnom periodu. Naravno, Sinišino odsustvo nije pozitivna stvar, ali neće uticati na našu igru jer se njegov uticaj uvek oseća - rekao je jedan od Sinišinih asistenata Miroslav Tanjga.

Drugi asistent Emilio De Leo otkrio je koju je poruku Mihajlović imao za fudbalere ekipe.

- Tražio je od nas ''očajnički'' stav, u smislu da svaki trenutak na utakmici moramo da shvatimo kao poslednji i da budemo hrabri i kvalitetni - istakao je De Leo.

Drugi meč za Bolonju verovatno će odigrati najskorije pojačanje, iskusni Gari Medel, koji je odbio poziv selektora Čilea kako bi se posvetio prilagođavanju novoj ekipi

- Medel je odgovoran i profesionalan, u šta nismo ni sumnjali. Daje sve od sebe i pomaže mlađim igračima svojim primerom. Nismo menjali taktiku zbog njega. On jednostavno svoju ulogu na sredini terena tumači drugačije od ostalih vezista - naveli su asistenti.

Odigrao se događaj koji značajno povećava šanse Zvezde u Ligi šampiona! Više o tome OVDE.

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA