Najnovije

PRITISCI RASTU, NAJAVLJIVAO SAM NEMIRE NA KOSOVU! Predvideo je poplave u Srbiji, ovo nam vidi u budućnosti!

O promenama u svetu, teškim godinama iza nas, ali i onima koje su pred nama priča Milika Kaljević, astrolog koji je predvideo poplave u Srbiji 2014.godine, kao i haos u Siriji.

Poplave u Srbiji (Foto: Jutjub)

Već neko vreme imamo priliku da čujemo kako su astrolozi i okultisti "Vladari iz senke", šta Vi mislite o tome?

- Mnogi portali su pisali da sam ja “vladar iz senke”, ali nisam.

Nemam nikakvog dodira sa politikom ni sa vlastima, to su priče takozvanih “teoretičara zavera”. Istina je da su kroz istoriju mnogi kraljevi, prinčevi, generali I drugi moćni ljudi slušali savete astrologa, čak su i oni sami bili astrolozi i okultisti, ali ovo je ipak 21.vek i naravno da su mi te glasine smešne.

Vaše kolege u poslednje vreme govore o tome da se na svakih 20 godina dešavaju bitne promene u svetu. Kažu kako je baš taj period sada, da li je to istina? Šta Vi kažete o tome?

- Ne bih se složio da se svakih 20 godina dešavaju bitne promene. Pre četiri godine govorio da ćemo imati slične (ne iste) godine devedesetim. Govorio sam o tome kako će se buditi duhovi devedesetih, pojačan odliv stanovništva, nezadovoljstvo, reprize…. I naravno, nemiri kroz Kosovo i Metohiju koje sam najavio pre četiri godine. 2020.godina će biti najteža godina u poslednjih trideset godina, ali će 2021.godina doneti pokretanje revolucionarnih promena, kako na našem ličnom tako i na kolektivnom planu. U 2020. godini će na ceni biti zapostavljeni zanati (tesari, obućari, moleri, stolari, metalostrugari itd…) i razvoj teške industrije.
Pritisci na Srbiju će rasti, ali će Srbija 2021.godine proći kroz velike promene i osloboditi se duhova prošlosti koji su zaista postali preteški. Opet bih ponovio da Srbija i Balkan postaju tektonski i vremenski veoma nestabilno područje.

U Vojvodini će biti česte pojave kako narod kaže: “ludih vetrova”

- Što se tiče Vojvodine u njoj će doći do “povratka” zaboravljenih poljoprivrednih kultura koje su postojale pre i posle Drugog svetskog rata (mislim na industrijsku konoplju). U budućnosti, mašine će uzimati poslove ljudima.

Jedno u nizu Vaših uspešnih predviđanja su svakako i poplave u 2014.godine, da li Srbiji preti slična opasnost i da li imamo razloga za strah što se vremena tiče?

- Istina, to se nažalost i ostvarilo. Biće obilnijih padavina, jakih vetrova, potresa, veoma jakih kiša, velikih temperaturnih razlika, često će se pojavljivati gradonosni oblaci i bilo bi dobro da se protivgradne stanice dobro naoružaju protivgradnim raketama. Ova zima će biti duga, a nagle temperaturne promene će nepovoljno delovati ne samo na stare i bolesne, nego i na mlade.

Pročitajte OVDE  šta to stiže iz dalekog svemira.

Izvor: espreso. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA