Najnovije

OGLASIO SE I DANILOVIĆ POSLE DEBAKLA NA MUNDOBASKETU: Evo šta je rekao o Đorđeviću, novom selektoru, odlasku iz Saveza...

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Predrag Danilović rekao je da ne želi da podnese ostavku na tu funkciju posle petog mesta reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kini.

Predrag Danilović (Foto: Jutjub)

"Načuo sam da je lakše doći do Kim DŽung... kako se već zove, nego do mene. I pošto sam načuo da sam uputio pogrdne reči mom prijatelju od 30 godina, Saši Đorđeviću, da sam fizički hteo da se razračunam sa Dejanom Tomaševićem, da to razjasnimo...", rekao je odmah na početku Danilović.

"Ne bih nazvao ovo debaklom, negde smo pogrešili, ne znam još gde, videćemo... Mi smo kao savez dužnu da obezbedimo najboje uslove za treniranje i najbolje trenere. Ako mislite da ćete posvađati mene i Saleta, mene i Tomaševića onda - ćorak", rekao je Danilović, a na pitanje Kurira da li će da podnese ostavku posle neuspeha u Kini kratko je odgovorio: Ne!.

Mesto selektora je upražnjeno posle Mundobasketa u Kini...

"Bilo bi vrlo neodgovorno od mene da dva dana nakon Svetskog prvenstva spekulišemo o imenima kandidata. Ni Kokoškov, ni Obradović nisu kontaktirani, ne bi to bilo korektno prema Đorđeviću, ali ljudi za koje smatramo da mogu da obavljaju tu dužnost će biti kontaktirani. Ja ću da presečem kod izbora selektora, ja sam predsednik... Nema roka za izbor, ni tri meseca, ni pet dana... Nećemo sigurno birati selektora u poslednjem trenutku, jer u februaru imamo prozore", rekao je Danilović o Đorđevićevom nasledniku.

Danima posle neuspeha se spekulisalo da je za krah u ini odgovoran i sukob među igračima?

"To je takva glupost da nemam reči", kratko je odgovorio Danilović.

Đorđević više nije selektor Srbije! Više o tome OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA