Najnovije

STANIJA SE PRIPREMA DA NAPRAVI VLADIMIRU PAKAO OD ŽIVOTA! Pravi priču oko nje, ali neće mu biti dobro kad...

Starleta Stanija Dobrojević, prema navodima domaćih medija, uveliko se sprema da uđe u novu sezonu "Zadruge" , kako bi se obračunala sa svojim bivšim dečkom Vladimirom Tomovićem sa kojim je bila u vezi tokom prošle sezone.

Stanija i Vladimir (Foto: Jutjub)

Kako navodi izvor za medije, Staniji je prekipelo i ne može više da podnese to što Vladimir koristi svaku priliku da negativno govori o njoj.

- Staniju neko može da voli ili ne, ali sa njom uvek znaš na čemu si jer je surovo iskrena. Vladimir non-stop blati njeno ime, a kad god su se našli oči u oči, bio je kao mala beba. Neke tamo devojke je stalno pominju, kao Vladimir čeka Staniju u rijalitiju, a u stvari on pravi priču preko njenog imena, čak i kada nije u rijalitiju, što nju mnogo nervira - priča upućen izvor, koji tvrdi da Tomoviću neće biti dobro kad vidi starletu.

Stanije je navodno poludela kada je videla šta se dešava u "Zadruzi".

- Rekla je prijateljici: "Smučilo mi se to što svi pominju mene, a on samo podbada i jak je na rečima kada nisam tu. Pokazaću ko je Stanija Dobrojević uskoro - tvrdi izvor koji dodaje da je starleta odlučila da se uskoro priključi Beloj kući i velelepnom imanju u Šimanovcima.

Pogledajte OVDE  zaista gadan snimak iz Zadruge.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA