Najnovije

DAMASK PONOVO GORI! Izvedeni strahoviti udari na glavni grad Sirije! Eksplozije prolamaju miljama daleko!

U istočnom predgrađu Damaska čule su se masovne eksplozije, javio je dopisnik Al-Masdar. Prema navodima terenskog dopisnika, eksplozije su se dogodile u blizini grada Jaramana, blizu zapadnog dela regiona Istočna Guta. Razlog eksplozija još uvek nije poznat. međutim, neki izveštaji govore da je to rezultat napada izraelskih bespilotnih letelica na područje Akraba.

Razrušeni glavni Sirije, Damask (Foto: RIA)

Razlog eksplozija još uvek nije poznat. Međutim, neki izveštaji govore da je to rezultat napada izraelskih bespilotnih letelica na područje Akraba.

Vredi napomenuti da je Izrael napao naselje Hezbolaha u oblasti Akraba ranije ovog meseca. Što je rezultirao smrću nekoliko boraca ove šiitsko-libanske vojske. Prema rečima dopisnika sa terena, sirijska protivvazdušna odbrana dejstvovala je večeras kada je nad gradom Damaskom primećen neprijateljski avion.

Dopisnik sa terena rekao je da je najmanje jedna neprijateljska bespilotna letelica oborena tokom gađanja u istočnom predgrađu Damaska. Dodao je da je oborena neprijateljska bespilotna letelica u oblasti Akraba.

Kako su Amerikanci pobili civile bespilotnim letelicama, pročitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA