Najnovije

DŽONSON "DUHOVIT": Imam previše kilograma, trčao bih, ali strahujem da bih ličio na Putina! (VIDEO)

Boris DŽonson je u intervjuu The Times rekao da je „zbog posla“ nabacio „suvišne kilograme“ kojih bi hteo da se oslobodi trčanjem, ali to ne čini jer strahuje da bi „počeo da liči na Vladimira Putina“.

DŽonson boksuje (Foto: Jutjub)

U istom intervjuu je to dodatno objasnio. Baš džonsonovski:

„Problem je u tome će i oni koji me obezbeđuju – ako ja budem trčao morati da trče uporedo. Na  rastojanju od nekoliko milja. A to će zaista malo ličiti na Putina“.

Britanski premijer je otkrio da mu se više sviđa posao predsednika vlade nego gradonačelnika Londona. Uprkos tome što sada mora da „mnogo radi“.

Posebno je naglasio da će Britaniju izvesti iz EU kroz dva meseca, ne obazirući se na plan opozicije da mu u tome zasmeta:

„Želim da svi u zemlji, uključujući i poslanike, znaju da je fundamentalno pitanje u ovome. Nameravate li da stanete na stranu lidera laburista Korbina i onih koji žele da ponište referendum, da anuliraju demokratski verdikt naroda i zemlju uvedu u haos? Ili ćete stati na stranu onih među nama koji će sve dovesti u red, realizovati volju naroda i potpuno se fokusirati na unutrašnje probleme?“

The Times ocenjuje da je DŽonson kao premijer „smeo do ivice nepromišljenosti“, a istovremeno „oprezan u objašnjavanju svojih poteza“.

Pročitajte OVDE  zašto je Atina besna a u pitanju je Erdogan.

Izvor: fakti. org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA