Najnovije

BRNABIĆ IZVIŽDANA U ORAŠCU: Ivanović: Za nju i Vučića smo fašisti jer smo protiv izdaje Kosova?! Ovo je tek početak, nek dobro znaju! (VIDEO)

Masa okupljenih građana na svečanosti povodom dana Srbije u Orašcu izviždala je premijerku Anu Brnabić koja je držala govor. Neki od okupljenih koji su zviždali, osim zastava Srbije nosili su i zastave pokreta "Naši" i "Dveri". Iako je teško reći ko je sve zviždao, predsednik SNP "Naši" Ivan Ivanović kaže da su premijerku izviždali zato što su ona i predsednik države Aleksandar Vučić "najavili izdaju Kosova".

Ana Brnabić (Foto: Jutjub)

Predsednik Vučić je predhodno otkazao najavljenu posetu Orašcu nakon što su SNP Naši i pisac Marko Vidojković pozvali na demonstracije protiv vlasti.

- Obećali smo Aleksandru Vučiću da ćemo ga izviždati, on se nije pojavio u Orašcu nije shvatio da građani imaju svašta da mu poruče. Imali ste priliku da vidite kako se Ana Brnabić ponaša i kako ih pljuje i kako odgovara građanima Srbije. Sve nas je nazivala fašistima, za nju i SNS-ovce svi smo mi fašisti jer smo protiv izdaje Kosova. Ovo je početak. Od sada Vučić i Brnabić nek dobro znaju, gde god se pojave čuće naš glas, Srbi nisu za izdaju Kosova niti za podelu, više nema straha niti ćutanja, rekao je Ivanović u videu koji je postavio na svoj Fejsbuk profil.

Brnabićeva je u svom izlaganju kako su preneli mediji, inače poručila da su prelomni događaji iz istorije važni za razumevanje ovog trenutka u kojem se Srbija ponovo suočava sa izazovima, izborima i odlukama koje će kreirati budućnost, kao i da se ne treba plašiti izazova ili neuspeha, već da bi trebalo biti hrabar i odlučan u prevazilaženju prepreka, kao što su to naši preci bili.

"Menjamo Srbiju i gradimo bolju budućnost za sve naše građane. Naša vizija budućnosti je moderna Srbija", rekla je Brnabićeva, a ljudima koji su joj zviždali poručila: "Poštujte pretke, fašizam neće proći".

Otkriveno šta piše u platformi o nastavku dijaloga s BG! Pročitajte OVDE sve detalje.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ana Brnabić - pojašnjenje izjave o Kosmetu.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA