Najnovije

JOVANOVIĆ NIKAD BRUTALNIJI: Evo šta je predsednik DSS rekao o Velikoj Albaniji i razgraničenju! Vlastima se ovo neće dopasti!

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović kaže da bi predaja celog Kosova, ili njegovog najvećeg dela kroz ideju razgraničenja otvorila pitanje stvaranja Velike Albanije, ali bi stvorilo i nestabilnost u celom regionu.

Miloš Jovanović (Foto: Jutub)

"Povratno bi se otvorilo pitanje BiH odnosno Republike Srpske, Makedonije, Crne Gore. Jedna ogromna nestabilnost, a ja ne želim nestabilnost i ratove, već zelim mir i da se dalje razvijamo", rekao je Jovanović u izjavi za Lozničke novosti prilikom otvaranja novih prostorija DSS u tom gradu.

On je naveo da je potrebno nastaviti borbu na međunarodnoj sceni za povlačenje priznanja Kosova i dodao da je to što radi Dačić dokaz da je to moguće.

"A na unutrašnjoj sceni Srbima dole pomagati materijalno, logistički, strateški, ali i garantovati bezbednost ako Albancima padne na pamet da pokušaju da nešto rešavaju oružjem, da znaju da će istog časa dobiti odgovor istim tim oružjem", rekao je lider DSS.

Uz ocenu da su danas međunarodni odnosi uravnoteženiji nego u vreme NATO agresije, Jovanović je poručio da je Srbiji sada potrebna promena izbornog sistema, ali i debreogradizacija.

"Ne mogu ja iz Beograda da dođem u Loznicu i pričam o zagađenju, čišćenju, komunalnim preduzećima, lokalnim šerifima ili lokalnim dobrim ljudima. Mora se vratiti priča lokalnim samoupravama u ekonomskom pogledu", zaključio je Jovanović.

Ugled Beogradskog univerziteta ugrožen zbog Malog! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA