Najnovije

DOČEKANE MNOGOBROJNE ZVANICE: Otvorene nove kancelarije Srpske Desnice u Novom Sadu! (VIDEO)

U Novom Sadu u ulici Vojvođanskih brigada otvorene su kancelarije Srpske Desnice za Vojvodinu i Novi Sad.

Otvaranje kancelarije Srpske Desnice u Novom sadu (Foto: Tviter/printskrin)

Vrpcu otvaranja kancelarija presekao je Miša Vacić predsednik Srpske Desnice, Branislav Petković predsednik Gradskog odbora SD Novi Sad i Siniša Ilić predsednik Pokrajinskog odbora SD Severna Srbija, nakon čega je delegacija Srpske Desnice na čelu sa Mišom Vacićem domaćinski dočekala mnogobrojne zvanice.

Potom je usledio program na kome su održali govore Siniša Ilić predsednik pokrajinskog odbora SD i Nebojša Kapor profesor državnog mašinskog fakulteta u Beogradu i fakulteta civilnog vazduhoplovstva univerziteta DŽon Nezbit i lider Srpske Desnice Miša Vacić.

Kancelarije sadrže dva kabineta, kancelariju za sekretaricu, i veliku kongresnu salu, koja može da primi više od 100 osoba, a koja je tokom svečanosti otvaranja bila prepuna.

Na svečanosti povodom otvaranja kancelarija SD su učestvovala i dva srpska guslara, Petar Mišić iz Novog Sada i Marko Šćepanović iz Beograda.

Svečanosti je prisustvovalo dosta omladine iz Novog Sada i okoline, što je predstavljalo pravo iznenađenje za prisutne novinare koji su otvoreno komentarisali da Srpska Desnica ima sve više pristalica među mladima. Proslava je protekla u prijatnoj atmosferi uz očevidnu dobru organizaciju.

Pročitajte OVDE  sve detalje o osnivanju odbora Desnice na Paliluli.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA