Najnovije

OBRADOVIĆ PITA VUČIĆA: Ko je odobrio Balkansku uniju? Da li se to stvara "velika Albanija"?

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović upitao je danas predsednika Srbije i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića kada je i u kojoj državnoj instituciji usvojena ideja stvaranja balkanske unije sa Albanijom i Severnom Makedonijom.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

Vučićevo kršenje Ustava i preuzimanje nadležnosti drugih grana vlasti postalo je svakodnevno, a ovo je samo najnoviji primer da bez ikakve državne odluke samostalno zagovara neku ideju na najvišim svetskim instancama, navodi se u pisanoj izjavi Obradovića.

“Posebno zabrinjava Vučićev poziv Prištini da se pridruži ovoj ideji Blakanske unije, čime se lažna država Kosovo izjednačava sa drugim državama u našem okruženju. Ovo je novi primer javnog i otvorenog priznanja nezavisnosti Kosova sa najviše državne funkcije“, ocenio je Obradović koji smatra da se Vučić time zalaže za „veliku Albaniju“.

“Za sve ovo što radi Vučić će kad-tad morati krivično da odgovara, zajedno sa svojim medijskim satrapima“, naveo je Obradović.

Obradović je rekao i da jedna od prvih mera nove vlasti mora biti blokada aerodroma i pokušaja bekstva iz zemlje Aleksandra Vučića i njegovih medijskih satrapa.

Pročitajte OVDE kako su šiptarski policajci nastavili sa terorom prema Srbima.

Izvor: Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA