Najnovije

"Mi hoćemo Dačića za premijera! Sve što je Vučić rekao, on je ispunio!"

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pohvalio je danas rad koalicionog partnera lidera socijalista i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića koji će, kako je naveo, biti njihov predlog za premijera posle predstojećih izbora na kojima očekuju da budu druga politička snaga u Srbiji.

Dragan Marković Palma i Ivica Dačić (Foto: Jutjub)

- Koalicija SPS - Jedinstvena Srbija izlazi sa ponudom, a ponuda su rezultati koje ostvario Ivica Dačić kao ministar inostranih poslova i zato je Ivica Dačić naš kandidat za premijera. Dačićevi rezultati imaju takvu vrednost da svi zajedno ministri inostranih poslova u zadnjih 20 godina nemaju takav rezultat - rekao je Marković za TV Prva, prenosi informativna služba te stranke.

On je kazao da je sve što radi danas Vlada Srbije predložio predsednik Republike Aleksandar Vučić, a realizovalo je nekoliko ministara, jedan od njih je Ivica Dačić.

Marković je kazao da je platforma i program koalicije SPS - JS, borba protiv bele kuge, socijalna pravda, pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji, nova radna mesta, zaustavljanje odlaska mladih iz zemlje i povećanje plata policiji, vojsci, sudstvu, prosveti i zdravstvu.

- Koalicija SPS - Jedinstvena Srbija na narednim izborima očekuje veliki broj glasova, jer i Dačić i ja imamo šta da pričamo šta smo radili i šta ćemo raditi u narednom periodu. I kada se saberu glasovi mi ćemo reći 'evo mi smo druga politička snaga u Srbiji i siguran sam da ćemo po broju glasova biti na drugom mestu - kazao je Marković.

"Problem opozicije je mali broj navijača"

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković ocenio je danas da je opozicija u Srbiji kao fudbalski tim i da njima nisu problem ni predsednik Srbije Aleksandar Vučić ni mediji, već mali broj navijača.

- Upravo to je problem opozicije - mali broj navijača, dok je veliki broj navijača na strani stranaka koje čine vlast. Tom delu opozicije koji će bojkovati izbore želim srećan boravak van parlamenta naredne četiri godine - rekao je Marković za televiziju Prva.

Nasilje prema Srbima mora najoštrije da se sankcioniše! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA