Najnovije

NAJAVLJEN RAT U ZADRUZI: Ana Korać će biti zvezda treće sezone, a u vili će biti sa svojim bivšim momcima!

Pred kamerama Pinka očekuje se okršaj Ane Korać sa bivšim momcima Filipom Mijatovim i Markom Janjuševićem Janjušem. Ona će u tom ratu imati podršku drugarice Tare Simov, kao i jetrve i devera Dalile i Dejana Dragojevića

Ana Korać (Foto: jutjub)

U "Zadruzi 3" sprema se rat oko Ane Korać! U megapopularni rijaliti, koji počinje u petak na televiziji Pink, ulaze dva starletina bivša momka - Filip Mijatov i Marko Janjušević Janjuš, njena najbolja drugarica Tara Simov, kao i buduća jetrva i dever Dalila i Dejan Dragojević.

Dok se oni budu svađali i iznosili Anin prljav veš, ona će još malo biti na slobodi, ali će im se u oktobru pridružiti u "Zadruzi".

Odlična ponuda

Ovo potvrđuje i biznismen iz Londona Filip Mijatov, koji je u drugoj sezoni otkrio da je Ani plaćao plastične operacije i da joj je davao novac za seks.

- Ova "Zadruga" će se vrteti oko Ane Korać! Ona će ući za mesec dana, a tamo ćemo je dočekati Janjuš, Tara i ja. Obaviću s njom jedan ozbiljan razgovor pred kamerama, ali neću pominjati njen posao, jer cela Srbija već zna čime se ona bavi - kaže Mijatov i dodaje:

- Siguran sam da će da pobedi, jer ćemo svi pričati o njoj. Spreman sam da se kladim sa svakim od mojih pratilaca na Instagramu u 100 dinara. Imam ih više od 42.000, što znači da ulažem 35.000 evra u Aninu pobedu!

Davida nisu ni zvali

Zanimljivo je da dečko Ane Korać David Dragojević nije dobio poziv za ulazak u rijaliti! To znači da će Koraćeva u rijalitiju morati sama da se bori sa Filipom Mijatovim i Markom Janjuševićem Janjušom. S obzirom na to da je David u rijalitiju pokazivao da je ljubomoran, pitanje je kako će podneti njihovo razdvajanje.

Filip očekuje da će se zbog Ane najviše svađati sa Dalilom, suprugom Davida Dragojevića.

- Janjuš mi deluje kao okej lik, Taru poznajem, a od Dalile očekujem napad! Ona je opasna. Sad je dobra sa Anom, pa me ne bi iznenadilo ako odmah krenu rafali. Ova sezona će trajati čak godinu dana, biće najduža do sada, tako da su svakakvi preokreti mogući - priča biznismen.

Na pitanje da li ti preokreti znače da bi opet želeo da ima seks sa Anom, odgovara:

- Ne! Nikad više ne bih bio sa poznatom devojkom. Mnogo su bolje ove "inkognito". U "Zadrugu" ne ulazim zbog Ane, već zbog para. Dobio sam odličnu ponudu!

Ignorisaće Anu

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš, koji je iz "Zadruge 1" pobegao posle zbližavanja sa starletom kako bi sačuvao brak sa Enom, poručuje da ga Ana više ne zanima!

- Ženu sam sačuvao. Ona nije za to da opet uđem u rijaliti. Možda sam pravio greške, bio sam blizak sa nekim, a nije trebalo. Ovoga puta neću dozvoliti da povredim porodicu. Sa Anom nisam u kontaktu, niti ću biti - poručuje košarkaš.

Kakve prljavštine je o sebi Ana Korać objavila na Instagramu, pročitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA