Najnovije

ODGLEDAĆETE GA VIŠE PUTA! Ovo je najprljaviji pornić ikada! (VIDEO 18+)

Najpopularniji pornografski sajt na svetu ima nameru da spasi planetu!

Najprljaviji pornić ikada (Foto: printskrin)

Zbog toga je pokrenuta kampanja koja je usmerena na čišćenje okeana i da budemo iskreni, izgleda fenomenalno.

Snimak je napravljen na plaži prepunoj smeća kako bi skupili sredstva za čišćenje plastike iz okeana sveta. Svaki put kada neko odgleda video, Pornhab će donirati novac neprofitnoj organizaciji “Ocean Polymers”. 

Na snimku se pojavljuje Leolulu, jedan od njihovih najpoznatijih amaterskih parova. Film je snimljen na jednoj od najzagađenijih plaža na svetu (nije saopšteno na kojoj tačno), a prikazuje par koji vodi ljubav u raznim pozama.

Par se u početku ne vidi jer je sakriven otpadom i smećem. Nekoliko minuta kasnije, ekipa "Pornhaba" počinje da čisti plažu i sklanja plastične predmete sa delova tela koji su u početku video-snimka bili pokriveni, pa ovaj video-snimak postaje pravi film za odrasle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pornhub (@pornhub) on

“Mi ovde u Pornhabu smo veoma prljavi, ali to ne znači da naše plaže moraju da budu”, izjavio je zamenik predsednika kompanije, Kori Prajs.

“Zagađenje okeana je postalo jedno od najbitnijih globalnih pitanja našeg vremena, a situacija postaje sve gora i gora. Zato je bitno da koristimo našu platformu kako bismo podigli svest ljudima i inspirisali na akciju i promenu, i ne samo trenutnu, već i za generacije koje dolaze”, dodao je Prajs.

Pored ovog videa, Pornhab je napravio i sajt koji savetuje posetioce kako da izbegnu upotrebu jednokratne plastike koja na kraju završava u okeanima.

Koji tip muškarca najbolje može zadovolji ženu u krevetu pročitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA