Najnovije

SITUACIJA SVE OZBILJNIJA! VULIN UPUTIO VAŽAN POZIV! Ključan dan je u oktobru!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin pozvao je Srbe na KiM da na predstojećim izborima 6. oktobra glasaju za Srpsku listu jer na taj način, kako kaže, glasaju za vezu sa Beogradom i Vladom Srbije.

Aleksandar Vulin (Foto: mod.gov.rs)

On je naglasio da se privremene vlasti boje Srpske liste, jer znaju da će ta lista biti u najboljim odnosima i vezi sa Beogradom.

- Šiptari se boje Srpske liste i iskreno se boje Aleksandra Vučića. Srpska lista je u saradnji sa Beogradom u uvek će biti u saradnji sa svojim narodom i svojom Vladom. A s kim drugim da bude? Svi koji pokušavaju da dobiju glasove od Albanaca i da se na taj način lažno predstave kao predstavnici Srba, da bi ušli u kosovski parlament i podržali sutra neku šiptarsku vladu, ne rade za Srbiju - naglasio je on.

Dodaje da na KiM pokušavaju da primene "Komšićev model" iz BiH, gde je predstavnik hrvatskog naroda izabrana bošnjačkim glasovima.

- To hoće i na KiM da urade, da srpske poslanike izaberu malim brojem šiptarskih glasova - naveo je on.

Vulin je Srbima na KiM poručio da oni koji glasaju za Srpsku listu glasaju za vezu KiM sa Srbijom. 

Dodaje da vlastima u Prištini odgovara da se Srbi svađaju međusobno i da će sve uraditi da u parlamentu imaju predstavnike koji nisu u vezi sa Beogradom, a to potvrđuje i odluka da ne mogu da glasaju oni koji nemaju tzv. kosovske dokumente.

- Da bi dobili tzv. kosovska dokumenta morate da imate tzv. kosovsko državljanstvo. Na taj način oni žele da isključe Srbe sa severa KiM - zaključio je on.

Milo napao patrijarha Irineja! Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA