Najnovije

ŠOKANTAN GOVOR VJOSE OSMANI U PREDIZBORNOJ KAMPANJI: Dajem svoju besu, časnu reč, da će i sever Mitrovice ostati deo Kosova! (FOTO)

Vjosa Osmani, kandidat za premijera iz redova Demokratskog saveza Kosova, poručila je danas na predizbornom skupu u Kosovskoj Mitrovici da će zauvek ostati Mitrovčanka.

Vjosa Osmani (Foto: Jutjub)

"Danas stojim pred vama i tražim vaše poverenje, da jednom i zauvek zatvorimo ranu Mitrovice. I da znate gde god sam išla, bez obzira na kontinent i bez obzira na vreme koje sam provela u našoj zemlji spasiteljici, Americi, gde god sam živela - uvek ću ostati Mitrovčanka”, rekla je Osmani, piše Zeri.

Mitrovicë - besimi yt, detyrë e shenjtë për mua. #Beso #VotoLDK

Posted by Vjosa R. Osmani on Sunday, September 29, 2019

Ona je posebno naglasila da će joj njen "rodni grad, Mitrovica, uvek biti dom“, a Mitrovčanima je obećala da će, ukoliko postane premijer, "severna Mitrovica uvek ostati Kosovo“.

"Čitavog života sam bila ponosna na vas, jer ste vi trpeli više od ostalih”, rekla je Osmani i istakla da je Mitrovica „još otvorena rana, dok se u svim ostalim delovima Kosova može govoriti o slobodi“.

Odgovarajući na ovacije Mitrovčana, Osmani je rekla da za nju nema veće radosti jer je “Mitrovica već odlučila ko će biti premijer Kosova”.

"Mitrovica je već odlučila, da će njihova ćerka i sestra voditi Kosovo sa Mitrovicom, a ne van nje”, rekla je Osmani.

"Zato i danas dajem svoju besu, časnu reč, da Mitrovica ne samo da će biti deo Kosova, već će ceo sever i Mitrovica biti razvijeniji", obećala je Osmani.

Vjosa Osmani je rekla da je "došlo vreme da se Mitrovici povrate sjaj i slava koju je nekada imala“.

Policija na KiM zabranila ulaz još jednom srpskom zvaničniku! Više o tome OVDE.

Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA