Najnovije

"LEŠEVI ĆE VAM TRUNUTI POD SUNCEM AKO NAS NE POSLUŠATE!": Sirijska vojska dala rok militantima da nestanu iz Alepa!

Militanti koje podržavaju Turci u selu zapadnog Alepa dobili su poslednje upozorenje da evakuišu zonu deeskalacije pošto više vojnih pojačanja dolazi na područje bojnog polja.

Sirijska vojska (Foto: Jutjub)

Pomoću zvučnika, oficir sirijske vojske odredio je 15. oktobar kao rok za militante da napuste područje razoružanja koje je poznato kao zona deeskalacije.

„15. oktobra, svi koji ne napuste oblast iskrcavanja biće ciljani i uništeni. Sat otkucava; to je tvoj izbor. Ili nas poslušajte ili će vam leševi trunuti pod suncem “, navodi se u saopštenju.

„Tačno znamo gde ste, teroristi koji se krijete, vaša skrovišta i tuneli neće vas zaštititi. Ruska vazduhoplovna snaga oslobodiće vam pakao po glavi “, dodaje se.

Prema izveštajima, ogromna pojačanja iz raznih formacija sirijske vojske nedavno su došle u zapadni i severni deo Alepa za veliku nadolazeću ofanzivu.

18. avgusta, Slobodna sirijska vojska koju podržava Turska (TFSA) lansirala je nekoliko artiljerijskih granata prema gradu Tal Rifa'at u severnom Alepu, pogodivši položaje ruske vojske u toj oblasti.

U napadu je, kako se izveštava, povređen jedan ruski vojnik.

Snimljeno leglo džihadista u Idlibu Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA