Najnovije

ATENTAT NA PUTINA, SMRTONOSNI CUNAMI I KRAJ SVETA: Baba Vangina predviđanja pojašnjavaju britanski vidovnjaci!

Za poštovaoce Baba Vanga je "balkanski Nostradamus" zbog svojih navodnih moći predviđanja - ali šta je slepa Bugarka predviđala da se dogodi 2020. godine? Evo nekih od najstrašnijih proročanstava Babe Vange, a svoja viđenja su dali i britanski vidovnjaci.

Baba Vanga (Foto: Pablik)

Pratioci Babe Vange često tajanstvenu ženu nazivaju balkanskim Nostradamusom zbog njenih navodnih proročkih moći. Baba Vanga se istakla 2000. godine, kada se priča da je predviđala potapanje ruske podmornice Kursk.

Od tada, sledbenici Babe Vange tvrde da je ona predviđala teroristički napad 11. septembra, kataklizmični cunami 2004. godine i izbor predsednika Baraka Obame 2008. godine.

Povrh njenih navodnih moći predviđanja, pristalice Babe Vange veruju da je slepa žena koja je živela u selu Rupite u Bugarskoj imala mć da komunicira sa mrtvima.

Pa šta je tačno Baba Vanga imala da kaže o 2020. godini pre smrti 1996. godine?

Slede najstrašnija predviđanja Babe Vange s dodatnim komentarima britanskog psihologa i medija Krega Hamilton-Parkera.

Najstrašnije predviđanje pripisano slepom mediju je vatrena propast sveta.

Ali dobra vest je da je Baba Vanga navodno predvidela da se Armagedon neće desiti još 3.000 godina - 5079. godine. Loša vest je da Baba Vanga nije precizirala kako će svet završiti niti šta će dovesti do propasti.

Međutim, Hamilton-Parker rekao je da 2020. godine obećava da će biti burna godina sa ratom na Bliskom Istoku, prirodnim katastrofama i političkim nemirima.

Poklonici medija su uvereni da je Baba Vanga predvidela pokušaj atentata na život ruskog predsednika Vladimira Putina. 2020. će doći do mnogih zemljotresa. Konkretno, Japan i Indija će videti velike potrese.

Prema Šarloti Gud sa Jutjub kanala InformationOverload, pokušaj ubistva Putina će se dogoditi u budućnosti u Evropi. Putina će navodno napasti član njegovog bezbednosnog tima.

Iako Hamilton-Parker nije predvidio nijedan takav pokušaj ubistva, rekao je da će Putin postići mirovni ugovor s predsednikom Trampom. Hamilton-Parker je, međutim, predvideo probleme za kineskog predsednika Si Đinpinga nakon nemira u Hong Kongu.

„Predviđao sam nemire u Hong Kongu. Govorio sam i o revoluciji u Kini.2020. će se u Hong Kongu videti novi sukobi sa novim neredima na kineskom kopnu. Suočeni sa svrgavanjem vlade, Đinping će se složiti za sve promene."

Ali ove promene, rekao je vidovnjak, dogodiće se nekoliko godina posle 2020. godine. Na osnovu proročanstava Babe Vange o budućnosti, snažni cunami mogao bi pogoditi Aziju 16 godina nakon cunamija 2004. godine.

Kataklizma iz 2004. je ubila više od 220.000 ljudi u jugoistočnoj Aziji. Ako se proročanstva slepog mistika pokažu tačnim, još jedan katastrofalan talas progutaće delove Pakistana, Japana, Kine, Indonezije.

Prema Hamilton-Parkeru, tokom 2020. godine širom sveta će se odvijati mnoge ekološke katastrofe. „2020. će doći do mnogih zemljotresa. Naročito će Japan i Indija videti velike potrese koji mogu izazvati poremećaje Letnjih olimpijskih igara".

„SAD će takođe doživeti zemljotrese. Ozbiljna vulkanska aktivnost na malom ostrvu - ne mogu da identifikujem gde. Hitna evakuacija", kaže vidovnjak.

Pročitajte OVDE   kakva to velika opasnost preti čovečanstvu.

Izvor: Kurir/Express. co. uk

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA