Najnovije

BOŠKO OBRADOVIĆ BEZ USTRUČAVANJA: Vučić može da smesti migrante kod mame i tate u Jajincima!

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško obradović u svom novom saopštenju obratio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom migrantske politike aktuelne vlasti SNS, za koju tvrdi da nas vodi u katastrofu.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

- Tek ovih dana javnost je ozbiljnije obratila pažnju na skandalozne i dugoročno opasne izjave i namere predsednika SNS Aleksandra Vučića da Srbija postane veliki migrantski centar u Evropi, o čemu su Dveri mnogo puta govorile i upozoravale.- rekao je Obradović. 

On je u saopštenju skrenuo pažnju javnosti da su Dveri apsolutno protiv migrantske politike aktuelne vlasti oličene u sledećim Vučićevim rečima iz 2018. godine: "Ja nemam tu vrstu straha od migranata. Angela Merkel je jedan od najvećih lidera savremene Evrope. Veoma mudro vodi svoju zemlju. Ona je preko migranata rešila problem nataliteta, da ne pričamo o radnoj snazi, ekonomskom rastu... Mi ćemo do 2030. godine imati jednak broj emigranata, lica koja napuštaju našu zemlju, i imigranata, lica koja dolaze da žive u našoj zemlji". 

Dveri postavljaju pitanje da li je tačna sledeća izjava Herberta Kickla, bivšeg ministra unutrašnjih poslova Austrije iz septembra 2019. godine: "U doba dok sam bio ministar unutrašnjih poslova sa Srbijom je sklopljen ugovor da migranti kojima Austrija odbije zahtev za azil, a koji ne mogu da se vrate u zemlju porekla, budu vraćeni u Srbiju".

Obradović navodi da je izbegavanje vlasti da mesecima odgovori na njegovo više puta ponovljeno poslaničko pitanje i zahtev da ovaj tajni sporazum konačno ugleda svetlost dana – najbolji je dokaz da takav katastrofalni ugovor postoji i šta nam sprema vlast u Srbiji.

NJegova poruka Aleksandru Vučiću glasi da migrante kojima želi da naseli Srbiju može da smesti kod mame i tate u porodičnoj kući u Jajincima, ali ne i u prazna srpska sela i sve praznije gradove, ugrožavajući bezbednost svih građana Srbije i na ovaj način dugoročno menjajući strukturu stanovništva. 

- Mi smo narod izbeglica i uvek smo spremni da pomognemo ljudima u nevolji koji beže od rata. Nismo rešili problem svojih izbeglica i nemamo snage i kapaciteta da rešavamo probleme migranata. Naš prioritet mora biti bezbednost svih naših porodica. - kaže Obradović

Takođe je dodao da je među migrantima koji su prošli kroz Srbiju bilo i kasnijih učesnika u terorističkim aktima širom Evrope. 

- Ne radi se ovde o starcima, ženama i deci, već o vojno sposobnim mladim muškarcima od 16-30 godina. Pljačke, pokušaji silovanja, nasilje i druga krivična dela već se dešavaju svuda tamo gde su migranti smešteni u Srbiji. Kada su nas ovi sa vlasti pitali za saglasnost da potpišu ugovore sa EU da u Srbiju prime sve migrante koje EU odbije da primi? Da li su za ovo glasali birači SNS i drugih stranaka vlasti? - zaključio je Obradović 

Vučić sprema čistku u Vladi Srbije! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA