Najnovije

AMERIČKI PREDSEDNIK PROTIV ĐUKANOVIĆA! Donald Tramp ismejao crnogorsku diktaturu: Ovako se postupa sa izdajnicima i marionetama (VIDEO)

Servilnost crnogorskog režima u liku Duška Markovića i Mila Đukanovića svakim danom ruši sve granice diplomatske korektnosti i političkog ukusa.

Donald Tramp (Foto: flickr. com)

Dug je i za Crnu Goru poguban put, koji je prošao DPS dvojac sa koalicionim partnerima ne bi li Sjedinjene Američke Države učinio saveznikom: od ponižavanja porodica žrtava NATO agresije 1999.godine, preko antiruske histerije i uvođenja sankcija bez ijednog valjanog osnova istorijskom savezniku Rusiji, do izdaje Srbije i priznavanja kvazidržave Kosovo.

Ali, na poltronske manire i spremnost na izdaju državnih interesa i sopstvenog naroda na Zapadu ne gledaju onako kako državni vrh najmlađe NATO članice želi.

Tamo, na Zapadu, imaju interese ali ne i poštovanje i ljubav za kojom čelnici Crne Gore toliko žude, i ne libe se da na svakom koraku to i pokažu.

Prvo je američki predsednik Donald Tramp grubo odgurnuo premijera Crne Gore na NATO samitu, nazvavši ga  „kreštavom propalom kučk*m“.

Onda je raspršio iluzije Vlade koje je servirala građanima Crne Gore da je poklalja države NATO-u cena za bezbednost, izjavivši da je:

„Crna Gora malena zemlja sa veoma snažnim i agresivnim ljudima. Ako oni krenu da ispolje agresivnost, eto nas u Trećem svetskom ratu.“

Sad je i tviter zajednica krenula u otvorenu kvalifikaciju zvaničnika Crne Gore, nazvavši ih onako kako to većina građana odavno čini.

Uz proratni video na kome se, uz prigodnu muzičku podlogu, prikazuje kako Tramp „ćuška“ jednog, a u prolazu „tapše“ drugog, na Tviter nalogu „Ko su neprijatelji Srba“, jasno su označeni Milo Đukanović i Duško Marković kao NATO crnogorski diktatori.

Brojni komentari uz video potvrđuju kako se lideri Crne Gore kotiraju na Zapadu, uprkos upinjanju da dokažu suprotno:

„Melanija je obavestila svog supruga koliko su veliki izdajnici i kriminalci. Ovako se postupa sa izdajnicima i marionetama“ i „dve izdajice očajnički traže Trampovu ljubav.“

Do sada predsednik i premijer nisu ispoljavali „državničku silu“ prema više nego neprijateljskim i ponižavajućim tonovima koji sve češće stižu sa zvaničnih zapadnih adresa. Ni ovog puta javnost Crne Gore ne može očekivati promenu na tom planu.

Zato je započela sezona progona srpskog naroda i otimanja crkvene imovine – tu će „država“ pokazati svu snagu. Kad već na drugom mestu ne može.

Pravnici smatraju da će “Milov zakon” da padne! Više o tome saznajte OVDE!

Izvor: in4s.net

 

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA