Najnovije

VELIMIR ERAKOVIĆ ZA PRAVDU: Đukanović poludeo, uvodi vanredno stanje uz pomoć NATO-a!

Da su informacije koje vam prenosimo tačne do detalja ,potvrđuju današnje naredbe Uprave policije u Crnoj Gori. Pošto su obični policajci počeli da se ponašaju neposlušno, odbijaju naređenja i bježe sa posla tražeći bolovanja, upravi policije nije preostalo ništa drugo nego da pomoć traže od NATO pakta.

Milo Đukanović (Foto: Pravda)

Piše: Velimir Eraković

Veselin Veljović je ipak, za veliko čudo pokušao da ubjedi Mila Đukanovića da ne uvodi vanredno stanje u Crnoj Gori. Pošto mu to nije uspjelo, naredbe se moraju izvršavati. Preveliki bi šamar bio NATO-u da ga porazi Srpska Pravoslavna Crkva i vjerni narod. Pošto se naše i vjerovanje u Boga katolika razlikuju, vanredno stanje im je jedino rešenje. Mi, pravoslavni hrišćanin Srbije i Crne Gore, Vojvodine, Kosova i Metohije, Republike Srpske i svi u rasejanju vjerujemo u jednoga Gospoda Boga Isusa Hrista, jedinorodnog od oca rođenog prije svih vjekova.

Svjetlost od svjetlosti. U Boga istinitog. Vjerujemo da dobro mora pobijediti zlo, ma koliko to zlo bilo. Od katolika i Montenegrina se razlikujemo jer ne vjerujemo u svete zločine i oprost od grijeha. Zbog svega toga mirno šetamo u litijama i molebanima, Hristovim putem vođeni. Ali Juda Iskariotski ne može to više da gleda. Broj ljudi na ulicama je nepregledan,a mladi i kad nemaju blagoslov šetaju i poje crkvene pjesme.

Svjestan da je izgubio vlast Đukanović poteže za vanrednim stanjem. Potpuno divljajući po kabinetu traži da se za par dana rastjeraju narod i sveštenstvo sa ulica. Dragan Blagojević će biti zadužen za Nikšić i okolinu, Zoran Lazović za sjever a Veselin Veljović Pljevlja, Žabljak i kompletnu komandu. Đukanović je toliko poludio da traži ukidanje interneta, svih vrsta komunikacije i prekid telefonskog saobraćaja. 

Nikola Janjušević je lutka koja mora da kontroliše saobraćaj dok NATO snage ne uđu i izađu iz Crne Gore. Već se stvorio klan u policiji koji je na Srpskoj strani i moglo bi doći do klanice. Ni Duško Marković nije za uvođenje vanrednog stanja, jer zna šta će to značiti. Ipak, uz ogromnu svađu i natezanje napisane su naredbe jedan i dva. U samim ćoškovima se može vidjeti, a naš insajder u policiji je samo mogao doći do korica naredbi. Šta je u njima, ne zna ali zna da su odštampane i potpisane.

Predsjednik Srbije sigurno sve ovo zna i mora hitno da stane u odbranu Srba u Crnoj Gori. Mora, ovoga puta kako zna i umije da zaustavi tiranina i zločinca. Ako treba,neka se okrene Moskvi, čednoj majci Rusiji, koja nas je branila uvjek i ozdravila vjerom u Boga jednoga. Uostalom, nek zaprijeti Đukanoviću da će ga satrijet ako napadne Srpsku pravoslavnu crkvu i narod. Evo veliki test i za njega dali i koliko šuruje sa NATO.

Ovaj avetinjak nek uvede vanredno stanje, krene na vjerni narod koji mirno korača ka slobodi silom, a nama ostaje da budemo hrabri i sačuvamo identitet. Ako do sukoba dođe, sjetimo se prošlosti, naših hrabrih predaka, jer samo tako ćemo odbraniti budućnost i crkvu.

Pročitajte OVDE šta je mitropolit Amfilohije poručio crnogorskim vlastima.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA