Najnovije

EVO ZAŠTO VUČIĆ NE SME NI DA SPOMENE ĐUKANOVIĆA: Ovo su žestoke optužbe, da li će predsednik odgovoriti!?

Aleksandar Vučić i Milo Đukanović su poslovni partneri u raznim projektima, a Vučić ima ranijih dugova prema Đukanoviću zbog čega ne sme da krene protiv njega i stane u odbranu Srba u Crnoj Gori, tvrdi lider Dveri Boško Obradović.

Đukanović i Vučić (Foto: Pravda/Jutjub)

- Da li je tačno da država Srbija do dana današnjeg nema niti jednu zvaničnu reakciju prema državi Crnoj Gori ili međunarodnim institucijama zbog donošenja skandaloznog zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori? Da li to znači da Vučić ne sme da reaguje i da mu je Milo preči? –upitao je Obradović.

On kaže da Vučić i Đukanović zajedno plaćaju usluge Vladimira Bebe Popovića kao i da je “Beograd na vodi” njihov zajednički posao .

- Da li je tačno da je Vladimir Beba Popović specijalni medijski savetnik obojice predsednika, i Srbije i Crne Gore? Da li je tačno da su na račun Bebe Popovića u jednoj austrijskoj banci Milo i Vučić zajednički uplatili pet miliona evra za njegove dobre usluge crne propagande? Da li je tačno da iza projekta "Beograd na vodi" nema nikakvog arapskog investitora već je to poslovni ortakluk Vučića i Mila dok se preko arapskih firmi samo peru pare? Da li je uloga Muhameda Dahlana, bliskog prijatelja obojice, upravo u ovom "pranju para" za njihov račun? – upitao je Obradović-

On je podsetio da aktuelni predsednik Srbije za 8 godina vlasti ni jednom nije posetio Crnu Goru niti izgovorio jednu jedinu reč protiv Mila.

- Vučić uvek koristi termin "crnogorski režim" i nikada ne pominje ime Mila Đukanovića – ukazuje lider Dveri. 

- Da li ste igde videli reakciju države Srbije? Niste i nećete jer su Milo i Vučić braća blizanci i jer Vučić toliko duguje Milu da ne sme ime da mu pomene. Za 8 godina vlasti nikada nije rekao jednu jedinu reč kritike prema Đukanoviću dok se ovaj iživljava nad Srbima i SPC u CG – kaže Boško Obradović.

Govor iz 1971. zbog kog se robijalo i koji pokazuje koliko traje uništavanje srpstva u Crnoj Gori možete pročitati OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA