Najnovije

NEBO SE PREKREČITI NE MOŽE! Narod crta trobojke a Gospod ih na nebu projavljuje! Crveno plavo belo nebo iznad Crne Gore!

Više osoba je uhapšeno, a tri policajca i više građana povređeni su u akciji policije u podgoričkom naselju Zlatica.

Nebo iznad Crne Gore (Foto: IN4S)

Na Zlatici je došlo do incidenta, kada je policija bacila suzavac na mesto gde su građani „čuvali“ trobojku oslikanu kod pasarele u tom naselju.

Policija je okupljenima prethodno izdala naređenje da se raziđu, a građani su formirali „živi zid“ oko murala.

Na Zlatici je bio prisutan veliki broj policajaca, kao i više komunalnih policajaca, koji su došli kako bi prekrečili oslikanu trobojku.

A sa neba, kao u pravi čas, pojavila se trobojka. Jer, nebo se prekrečiti ne može. Na njemu caruje istina i pravda!

Podsećamo, prema zakonu, trobojka Kraljevine Crne Gore, uživa zaštitu, i na to se omladina u Zlatici pozivala, ali policija je postupila po naređenju.

Umucavili ste i poseljačili jezik, oskrnavili himnu, prekrečili zastavu, silovali istoriju, kasapili istinu, razapinjali Boga…

Sada pokušavate da se konačno u ime Crne Gore, obračunate sa Crnom Gorom. Uspeli ste, da prevaziđete i neprevaziđene Topaloviće. Oni su iskopavali mrtvačke sanduke da bi ih ponovo prodavali. Vi iskopavate pretke da bi ih što dublje zakopali. Gde god čačnete saplićete se o njihove kosti. Srpske kosti, kao neotuđivi deo nasleđa. Smetaju vam nadgrobne ploče i epitafi. Crnogorčite i latinite po grobljima dedove! Spaljujete porodične krštenice i putne isprave.

Iz grobova vas opominju preci sa fresaka vas gledaju sveci i zadužbinari. Iste vere, iste duše, iste krvi. Narod crta trobojke a Gospod ih na nebu projavljuje. Hapsite ljude zato što otržu od zaborava znamenja. Kome smeta trobojka pod kojom je nastala država Crna Gora!?

Srbi prekrečili albanski grb u Crnoj Gori, više o tome OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA